REAL LIFE FAMILY MATTERS

Όταν o Spiderman ήρθε στο σπίτι μας


1 Μαρτίου 2016

Οι Απόκριες είναι η αγαπημένη γιορτή των περισσότερων παιδιών! Οι μεταμφιέσεις είναι το αγαπημένο σπορ των παιδιών και περιμένουν όλα, πως και πως, το χορό του σχολείου για να δουν τις στολές τους.

Για ένα περίεργο λόγο, από παιδί δεν άντεχα καθόλου την περίοδο των Αποκριών, το να ψάξω τι στολή θα φορέσω, ήταν τρομερά καταπιεστικό για εμένα. Έλα όμως που έγινα μαμά και ο τρόμος των Αποκριών εγκαταστάθηκε στο σπίτι μου! Οι μεταμορφώσεις δίνουν και παίρνουν στο σπίτι μας, όλο το χρόνο!

Ο πρώτος μου γιος είχε τρέλα με το Spiderman και κυκλοφορούσε έτσι μέσα, αλλά και έξω από το σπίτι, γιατί είχε ειδικές αποστολές όπως μας έλεγε και αν έπρεπε να σώσει τον κόσμο, δε θα προλάβαινε ν’ αλλάξει. Στη συνέχεια η παρέα μεγάλωσε και προστέθηκαν σε αυτή ο Batman και η Πριγκίπισσα, βέβαια πολλές φορές τη θέση του Batman έπαιρνε το Χελωνονιντζάκι και τη θέση της Πριγκίπισσας, η Βασίλισσα του χιονιού και πάει λέγοντας. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει ποικιλία μεταμφιέσεων και ποτέ δεν βαριόμαστε σε αυτό το σπίτι!

Το Σάββατο που μας πέρασε λοιπόν, κάναμε την πρώτη μας βόλτα σε ένα κατάστημα με Αποκριάτικα και δείτε τι μάσκες επιλέξαμε και είμαι σίγουρη πως θα σας τρομάξουμε!

Καλό Τριώδιο κορίτσια.

Υ.Γ Αααα! Όσο και να παραπονιέμαι πέρασα υπέροχα δοκιμάζοντας μάσκες και στολές γιατί είχα την πιο αγαπημένη μου παρέα!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr