REAL LIFE FAMILY MATTERS

Γνωρίστε τη Μαλού το κορίτσι θαύμα του YouTube


4MOMS

28 Οκτωβρίου 2016

0094-1.jpg

Η Μαλού είναι το κορίτσι θαύμα του YouTube με πάνω από 40 εκατομμύρια views στα video clips της, με τη νο1 επιτυχία "Τους Είπες Πως", ένα φρέσκο κορίτσι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στη χροιά και στην εμφάνιση. Στην καινούργια της συνεργασία της με την Disney, ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς «Η Έλενα του Άβαλορ» που ξεκινά αυτό το Σάββατο στο Disney Channel.

Νέα συνεργασία με τη Disney, ποια είναι η δική σου αγαπημένη πριγκίπισσα και γιατί;

Θυμάστε που τα κορίτσια πάντα παρομοίαζαν τον εαυτό τους με μια πριγκίπισσα; Ε, εγώ λοιπόν «ήμουν» η Ποκαχόντας, επειδή και εκείνη έκρυβε ένα δυναμισμό που με γοήτευε.

Κάποτε τα κορίτσια περίμεναν τον πρίγκιπα στο άσπρο άλογο, σήμερα τι περιμένουν και από ποιόν;

Παλιά στα παραμύθια οι πριγκίπισσες περίμεναν τον πρίγκιπα για να τις σώσει. Τώρα όμως έχουν «πάρει» το πάνω χέρι και γίνονται πιο δυναμικές. Έτσι και η «’Ελενα του Άβαλορ» - που κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο στο Disney Channel – αναλαμβάνει τον ρόλο μιας πριγκίπισσας που παρά το νεαρό της ηλικίας της, καταφέρνει να σώσει το βασίλειό της και την οικογένειά της από την κακιά μάγισσα, μέσα από μια σειρά περιπετειών.

Ποια είναι τα εφόδια που χρειάζεται να έχει ένα κορίτσι για να «επιβιώσει;

Σίγουρα χρειάζεται να είναι πάντοτε γεμάτες με ενθουσιασμό και ενέργεια. Έχουν αλλάξει οι εποχές και πλέον τα κορίτσια είναι πιο δυναμικά, με έντονο το στοιχείο της κατάκτησης, δηλαδή δεν σταματούν να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Όταν ήσουν μικρή τι ήταν αυτό που σου έδινε ώθηση; Που σε έκανε να θέλεις να συνεχίσεις;

Ήταν το πείσμα μου να κατακτήσω αυτό που είχα ονειρευτεί κάθε φορά ! Αυτή η ανησυχία του να τα καταφέρω και να μην φανώ δειλή, σε συνδυασμό με το να μην τα παρατήσω στη πρώτη δυσκολία, με ιντρίγκαρε και ήταν η δύναμη που με κινητοποιούσε!

Πως αποφάσισες να γίνεις τραγουδίστρια; πόσο εύκολο ήταν και είναι να κυνηγήσεις το όνειρο σου;

Υποσυνείδητα πάντα υπήρχε μέσα μου η ιδέα του να ασχοληθώ με τη μουσική και το τραγούδι! Ήμουν άριστη μαθήτρια, δε θυμάμαι όμως να είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου κάποιο άλλο επάγγελμα εκτός από αυτό της τραγουδίστριας! Ήταν το ξεκάθαρο "μυστικό" μου από μικρό παιδί, πως κάποια στιγμή θα γινόμουν! Εύκολο δεν ήταν και δεν είναι τουλάχιστον για εμένα που είμαι λίγο παραπάνω ρομαντική από όσο συνηθίζεται, αλλά βρήκα τις ισορροπίες μου με τον καιρό!

Υπάρχει κάποια συμβουλή που σου έδιναν μικρή και την ακολουθείς μέχρι σήμερα;

Να σέβομαι τον δίπλα μου και να μη φοβάμαι να αγαπώ

 Ποιος ήταν ο πρώτος στόχος που έθεσες και επετεύχθη;

Ήταν εσωτερικός στόχος! Να βρω τις ισορροπίες μου σαν Μαλού και να δυναμώσω την ψυχή μου στο να γίνομαι μέρα με τη μέρα όλο και πιο θαρραλέα. Κυρίως, βασικές ιδέες που με στηρίζουν στο να μην τα παρατάω στη πρώτη δυσκολία

Χρειάζονται θυσίες για να επιτύχεις το στόχο; Ποια ήταν η πιο μεγάλη θυσία που χρειάστηκε να κάνεις;

Κάθε στόχος κουβαλάει τις θυσίες του! Η πιο μεγάλη θυσία, για εμένα, είναι το ότι ωρίμασα σε κάποια πράγματα λίγο πιο γρήγορα, βρέθηκα μακριά από οικογένεια και φίλους σε μικρή ηλικία για να έρθω από τη Καλαμάτα στην Αθήνα και να καταφέρω να κάνω πράγματα πάνω στη μουσική! Όλα στη ζωή είναι επιλογές – δεν το μετανιώνω γιατί κέρδισα έδαφος μέχρι να φτάσω τον στόχο μου, ενώ παράλληλα έδωσα μεγαλύτερη αξία στους ανθρώπους και στα πράγματα που είχα στερηθεί!

Είσαι κοντά ηλικιακά και λόγω επαγγέλματος στα νέα κορίτσια. Τι πιστεύεις ότι έχει αλλάξει, εάν έχει αλλάξει, στη νοοτροπία και στις συμπεριφορές των νέων κοριτσιών;

Πιστεύω δεν έχουν αλλάξει πολλά ! Είμαστε μια γενιά που βγήκε στη ζωή με μια Ελλάδα μέσα στην αβεβαιότητα – γνωρίζουμε από την αρχή τη δυσκολία και αυτό μας δυναμώνει, δεν είμαστε τόσο ευάλωτοι ! Γι’ αυτό και το πείσμα μας να τα καταφέρουμε είναι πιο δυνατό ,πιο ώριμο και πιο στοχευμένο.

 Το δικό σου όνειρο; Πως και που φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

Έχω ξεκινήσει να το ζω από τότε που άκουσα για πρώτη φορά τραγούδι μου στο ραδιόφωνο και εύχομαι να συνεχίσει για χρόνια ακόμα !

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον; Τι θα κάνεις φέτος το χειμώνα;

Για την ώρα βρίσκομαι στο στούντιο όπου ηχογραφώ το νέο μου τραγούδι που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από την Cobalt Music και ελπίζω να αγαπηθεί πολύ όπως το «Μια Φορά Στο Τόσο» και το «Τους Είπες Πως», ενώ παράλληλα στο ραδιόφωνο ακούγεται το κομμάτι «Δες Με». Όσον αφορά τον χειμώνα, στα μέσα Νοεμβρίου θα ξεκινήσω τις εμφανίσεις μου στο Acro, με τους αγαπημένους μου συνεργάτες Γιώργο Σαμπάνη και Demy, και φυσικά συνεχίζω τις επισκέψεις μαζί με την μπάντα μου σε Ελλάδα και Κύπρο.