REAL LIFE FAMILY MATTERS

Ο πρώην σύντροφός της Uma Thurman διεκδικεί την κόρη τους λέγοντας πως είναι ψυχικά άρρωστη


4MOMS

17 Ιανουαρίου 2017

abaca-449130-100.jpg

Τώρα εκείνος ισχυρίζεται πως η 46χρονη σταρ είναι ψυχικά άρρωστη. Ενδεχομένως η μάχη που δίνει τα τελευταία δύο χρόνια κατά του άγχους και της αϋπνίας να έχουν αφήσει κάποια σημάδια στην ψυχική της εικόνα, μιας και βρίσκεται σε θεραπεία με φάρμακα, μα η ίδια διεκδικεί σθεναρά τη μικρή Luna.

Την περίπτωση ανέλαβε η ψυχολόγος δρ. Βάις όπου σύμφωνα με εκείνη, η Uma Thurman, η οποία έχει ακόμα δύο παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία, εμφανίζει «έλλειψη προσοχής και υπερκινητικότητα», καθώς και «ήπιες μαθησιακές δυσκολίες», αλλά απέρριψε κατηγορηματικά την άποψη ότι η ηθοποιός πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας.

Μάλιστα, αναφερόμενη στο αίτημα του Busson για περισσότερο χρόνο με τη μικρή, είπε πως περισσότερο ανησυχεί για τις δικές του ανάγκες παρά για της κόρης του. Η δρ. Βάις είπε ακόμα στο δικαστήριο ότι η 4χρονη Luna ταξίδεψε στις Μπαχάμες για να περάσει χρόνο με τον πατέρα της κι αυτός την άφησε και έφυγε με τον μεγαλύτερο γιο του για να παρακολουθήσει τη συναυλία των Rolling Stones στην Κούβα. 

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά: 

5 πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν ξεκινήσει το παιδί να κοιμάται στο κρεβάτι του

10 tips για να λατρέψει το παιδί το διάβασμα

«Διάβασε το πάλι μαμά»…