REAL LIFE FAMILY MATTERS

H Alanis Morissette μιλά για την επιλόχεια κατάθλιψη


8 Σεπτεμβρίου 2017

alanis-morissette-960x500.jpeg

Η 43χρονη τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη για πρώτη φορά την επιλόχεια κατάθλιψη λίγο μετά τη γέννηση του 6χρονου πια γιού της, Ever Imre. Δήλωσε πως λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του άρχισε να νιώθει τα συμπτώματα της διαταραχής που συμπεριελάμβαναν πόνο, αϋπνία, ληθαργικότητα αλλά και τρομακτικές σκέψεις πως κάτι κακό θα συμβεί στην οικογένειά της. Η επίσημη διάγνωση ήρθε 16 μήνες μετά.

 Αυτή τη φορά, δηλώνει πως ήταν περισσότερο προετοιμασμένη για τη μάχη που θα έδινε. «Είναι τρομακτικό. Είχα συνηθίσει να είμαι δραστήρια, να οργανώνω, να προστατεύω και να προετοιμάζω τα πάντα. Πάντα σκεφτόμουν τον εαυτό μου ως κάποιον που μπορείς να βασιστείς πάνω του για όλα και τώρα δε μπορώ καν να αποφασίσω τι θα φάμε για δείπνο. Νιώθω πως με απομονώνει και με κάνει αδύναμη. Όμως θέλω τα παιδιά μου να επηρεαστούν όσο το δυνατόν λιγότερο από αυτό και να νιώθουν την απεριόριστη αγάπη που τους έχουμε, δε θέλω να γίνω βάρος για την οικογένειά μου».

 Τέλος, ανέφερε πως η αποκλειστική της προτεραιότητα είναι τα δύο της παιδιά, Onyx και Ever Imre, ενώ δήλωσε πως ο σύντροφός της, Mario “Souleye” Treadway της έχει σταθεί πολύ στην περιπέτειά της και σίγουρα έχει προκαλέσει τριβή στον γάμο τους όμως παραμένει αισιόδοξη πως σύντομα θα καταφέρει να το ξεπεράσει και να γυρίσει στον παλιό της εαυτό.

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

Τα παιδιά επηρεάζονται από τα προβλήματα ύπνου των γονιών

Δυσλεξία – Έλληνες επιστήμονες καινοτομούν

Πόση ώρα μπορεί να παίζει ένα παιδί στον υπολογιστή;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα