REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Το πιο γρήγορο και απολαυστικό shopping του χειμώνα


Αμαλία Κωστοπούλου

10 Νοεμβρίου 2017

amalia96276.jpg

Βέβαια, δεν σταμάτησα να ψωνίζω. Το είπα άλλωστε και πριν, απλά αντικατέστησα τη βόλτα στα μαγαζιά, με το online shopping - κάτι άλλωστε που κάνουν και όλοι εδώ στην Αμερική. Γιατί ναι μεν ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά και το shopping είναι ένα είδους θεραπεία, μία ανανέωση. Και όχι πια δεν έχω κανένα δισταγμό στο να ψωνίζω ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας την κάρτα μου, ενώ έχω σταματήσει να αγοράζω και πράγματα με αντικαταβολή (κάτι που έκανα παλιότερα που δεν ήμουν σίγουρη). Το να κάνω τις online αγορές μου με την κάρτα μου είναι απλό, γρήγορο και ασφαλές, ακολουθώντας τα σωστά tips & tricks πάντα! Από τη στιγμή που αγοράζω online, από ρούχα μέχρι και ταξιδιωτικά πακέτα, γιατί να μην πληρώσω και online; Έχω ξεπεράσει τέτοιες δεύτερες σκέψεις, καιρό τώρα! Επιπλέον, εφόσον το εκάστοτε online κατάστημα φέρει και σήματα που δείχνουν την εγκυρότητά του, γιατί να κάνω τη ζωή μου πολύπλοκη με αντικαταβολές κτλ.

Έχοντας όλα αυτά τα πράγματα μέσα στο μυαλό μου, έκανα τις πρώτες μου online χειμωνιάτικες αγορές από το JYou.

Αρχικά ερωτεύτηκα αυτή τη Tutu φούστα. Μου έβγαλε κάτι ρομαντικό και διαφορετικό και είπα να την τολμήσω.

Μετά πάλι αγόρασα αυτούς τους all time classic κρίκους, που μπορούν να κάνουν ένα total black ντύσιμο πιο ιδιαίτερο. Τα αξεσουάρ είναι statement και επενδύουμε σε αυτά.

Και μετά πάλι, αγόρασα και αυτά: ένα bomber, ένα φούτερ Missing Sleeve, μία κόκκινη φούστα που πραγματικά λάτρεψα μόλις την είδα (και η αλήθεια είναι πως το κόκκινο είναι το χρώμα της σεζόν), καθώς και αυτή την καταπλητική weekend bag.

Ανυπομονώ για το επόμενο shopping. Τι λέτε να αγοράσω αυτή τη φορά online; Μήπως κάτι για το δωμάτιό μου; Μέχρι το επόμενο shopping έχω λίγο χρόνο να σκεφτώ.

χχ

Amalia