REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Πώς απέκτησα το Νew Υear’s eve φόρεμά μου σε λιγότερα από 5 λεπτά!


20 Δεκεμβρίου 2017

21568706-1927423914192416-8565203594784014336-n.jpg

Και όμως, να που το πρώτο πάρτυ οργανώθηκε και είμαι καλεσμένη σε Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και μάλιστα θεματικό και κλασικά δεν έχω τι να φορέσω.

Χρόνος για βολτάρισμα στα μαγαζιά δεν υπάρχει, γιατί έχω απίστευτο διάβασμα για την εξεταστική και έχω αποφασίσει να μη χάσω τον στόχο μου. Όμως χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα όμορφο φόρεμα και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να τρέχω την τελευταία στιγμή, ούτε να το έχω στο μυαλό μου. Έτσι κινήθηκα στον γνωστό μου πια δρόμο, αυτόν του online shopping, και μάλιστα με ένα νέο "σύμμαχο", το MasterpassTM  την παγκόσμια ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercard. Αποθηκεύεις όλες τις κάρτες και διευθύνσεις σου στο digital wallet της συνεργαζόμενης τράπεζας που θες και… it’s magic! Ψωνίζεις online με ασφάλεια, άνεση και ταχύτητα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και εξηγώ αμέσως γιατί...

Με έχει βολέψει τόσο πολύ! Ψωνίζω ό,τι ώρα θέλω και μπορώ, από το laptop, το smartphone, το tablet μου, οποιαδήποτε συσκευή μου είναι συνδεδεμένη online. Tο σημαντικότερο; Κάνω checkout με ασφάλεια και σε ελάχιστα κλικ. 

Και δεν σας κρύβω ότι είμαι ενθουσιασμένη διπλά κάνοντας τις online αγορές μου μέσω του  Masterpass αφού δε χρειάζεται να έχω καν την κάρτα μαζί μου για να ψωνίσω οπουδήποτε δω το σήμα Masterpass. Μετά την εγγραφή μου όλα μου τα στοιχεία (κάρτες και διευθύνσεις) είναι πλέον αποθηκευμένα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, οπότε κάνω checkout σε ελάχιστο χρόνο, βάζοντας απλά τον κωδικό του λογαριασμού μου. 

Και, ναι! Νομίζω ότι βρήκα το τέλειο φόρεμα, το παρήγγειλα ήδη, αφού χρειάστηκαν μόνο μερικά κλικ μέσω του Masterpass και το μόνο που μένει είναι να έρθει σε λίγες μέρες στα χέρια μου! Stay tuned, να το δείτε και να μου πείτε τη γνώμη σας!

xxx

Amalia