REAL LIFE TODAY I LOVE

Γεμίστε τις μπαταρίες σας


11 Αυγούστου 2013

Μία μέρα των διακοπών αφιερώστε τη στον εαυτό σας και μόνο.

Οι περισσότεροι αυτή την περίοδο ονειρεύονται παραλίες και θάλασσες και φυσικά μέρες ξεγνοιασιάς και απόλυτης ξεκούρασης. Πολλές φορές όμως, οι διακοπές γίνονται -ευχάριστα σαφώς- κουραστικές. Για να ανανεωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας που τώρα πια είναι πιο άδειες από ποτέ, διαλέξτε μία μέρα που το σπίτι θα έχει ησυχία και ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κοιμηθείτε μέχρι αργά. Σηκωθείτε από το κρεβάτι, όσο πιο αργά μπορείτε. Αν είναι δυνατόν, βάλτε κάποιον από την οικογένειά σας στον κόπο να σας φέρει το πρωινό στο κρεβάτι.

2. Όταν λοιπόν σηκωθείτε επιτέλους γιατί βαρεθήκατε το στρώμα σας, γεμίστε την μπανιέρα, ρίξτε μέσα αιθέρια έλαια και βυθιστείτε. Πάρτε μαζί σας περιοδικά ή ένα βιβλίο που σας ταξιδεύει. Δεν χρειάζεστε κάτι ουσιαστικό αυτή τη στιγμή.

3. Και αφού βαρεθείτε τα περιοδικά και τα βιβλία, ήρθε η ώρα ανακαλύψετε όλα τα μπουκαλάκι που περιτριγυρίζουν το μπάνιο σας και μάλλον δεν τα έχετε καν ανοίξει. Χρησιμοποιείστε τις κρέμες μαλλιών και τα scrub σώματος που έχετε συλλέξει κατά καιρούς από την αγορά σαν να μην ζείτε χωρίς αυτά. Και μόνο οι μυρωδιές θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

4. Κι όταν μουλιάσετε και το νερό αρχίσει να γίνετε ενοχλητικό βγείτε από το μπάνιο και βάλτε αγαπημένα σας τραγούδια δυνατά. Ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει και απολαμβάνετε και η καθημερινότητα σας κρατάει μακριά τους.

5. Βγείτε έξω, κάντε έναν περίπατο ή οδηγείστε σε δρόμους που σας φτιάχνουν τη διάθεση.

6. Όταν γυρίσετε σπίτι μάλλον θα πεινάτε. Μην κάνετε καμία έκπτωση στις θερμίδες. Φάτε ότι έχετε όρεξη αλλά αφήστε το γλυκό για μετά.

7. Ο μεσημεριανός ύπνος είναι πολυτέλεια που ήρθε ή ώρα να απολαύσετε κι εσείς. Μην το παρακάνετε όμως, ίσως σας χαλάσει τη διάθεση ένα πολύωρος “υπνάκος”.

8. Και τώρα μπορείτε να φάτε το γλυκό! Μετά τον ύπνο ο οργανισμός το ζητάει και θα το ευχαριστηθείτε στο έπακρο.

Η συνέχεια είναι δική σας! Ταινία, βόλτα με τους φίλους ή ….

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.