REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #16


20 Μαρτίου 2014

Μία ηλιόλουστη μέρα σου φτιάχνει πάντα τη διάθεση. Ξυπνάς με χαμόγελο και η μέρα ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, είναι μία ακόμα τέτοια μέρα και εγώ μαζί τους υπόλοιπους στο στούντιο την απολαμβάνουμε.

Μπαίνοντας στο καμαρίνι, πριν ξεκινήσω τη διαδικασία της προετοιμασίας ετοίμασα μία κούπα με το αγαπημένο μου τσάι Lipton. Αφού ήπια μερικές γουλιές ακούγοντας μουσική και χαλαρώνοντας άρχισα να σκέφτομαι τι θα φορέσω σήμερα. Λόγω καιρού η διάθεση είναι χαλαρή κι έτσι πρέπει να είναι και το outfit. Ένα μπλε σκούρο παντελόνι και μία μαρινιέρα σε λευκό και navy blue από τα Marks & Spencer είναι το outfit μου για σήμερα.

LIPTON

Και στα μαλλιά θα ακολουθήσω το ίδιο cool στιλ. Έχω πάντα στο καμαρίνι μου το πολυχρηστικό Elixir Ultime της Kérastase. Είναι το προϊόν που δύσκολα αποχωρίζουμε αφού κάνει τα μαλλιά μου να είναι λαμπερά αλλά ταυτόχρονα θρέφει την τρίχα. Το χρυσό λαδί Elixir είναι ιδανικό για όλες τις ώρες και πάντα χρήσιμο, ανεξαρτήτως hairstyle. Σε συνδυασμό με το σαμπουάν της σειράς αλλά και τη μάσκα Elixir Ultime τα μαλλιά μου μένουν απαλά και λαμπερά.

ELIXIR

Λίγο πριν μπω στο πλατό πρέπει να διαλέξω επιτέλους τι κοσμήματα θα φορέσω από τα υπέροχα κομμάτια της Ileana Makri. Πάντα μου είναι δύσκολο να διαλέξω τι να φορέσω. Αφού λοιπόν δεν μπορώ να τα βάλω όλα μαζί, διάλεξα ένα διακριτικό κολιέ από τη συλλογή I am Lucky.

Capture

To συνδύασα με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τη συλλογή της Ileana Makri, Again.

2 [gallery-319052] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.