REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #23


8 Μαΐου 2014

Λίγο η δυνατή μουσική στο αυτοκίνητο λίγο η ηλιόλουστη μέρα, συνέβαλαν στο να ξεκινήσει η μέρα μου γεμάτη κέφι και καλή διάθεση. Σήμερα έφτασα νωρίτερα στο στούντιο γιατί πέρα από τα μαλλιά και το μακιγιάζ, η προετοιμασία μου είχε και νύχια!

Το κόκκινο βερνίκι “Really red” της essie μου τράβηξε αμέσως την προσοχή καθώς είναι όσο πιο κόκκινο γίνεται! Μία αυθεντική κόκκινη απόχρωση στην γνησιότερη του μορφή κι από τα πρώτα στην παλέτα της essie!

1 Τα νύχια έτοιμα! 2

Πάμε τώρα στα ρούχα που θα φορέσω! Ένα harem printed παντελόνι και ένα τιρκουάζ t-shirt, και τα δύο από το brand Attrattivo, μου άρεσαν για το σημερινό outfit ενώ οι ψηλοτάκουνες χρωματιστές γόβες το ολοκλήρωσαν.

Μας έμειναν τα μαλλιά και το μακιγιάζ! Εγώ χασμουριέμαι κι η Χριστίνα ακάθεκτη αναλαμβάνει το βάψιμο! Σήμερα αποφασίσαμε να κινηθούμε σε soft pink αποχρώσεις στο μακιγιάζ ενώ για τα μαλλιά καταλήξαμε σε ένα ανάλαφρο hair look με όγκο.

3

Αυτό που δεν παραλείπω ποτέ σε κάθε μου χτένισμα είναι το ροζ Elixir Ultime για βαμμένα μαλλιά της Kérastase όπου χαρίζει άρωμα, μοναδική ενυδάτωση, θρέψη και μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά μου!

4

Έτοιμη! Η προετοιμασία μου ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα και κατευθύνομαι από τους πρώτους στο στούντιο αφού πρώτα συμμάζεψα τα πράγματα μου στο καμαρίνι.

5

Η ενημέρωση είναι πάντα απαραίτητη πριν ξεκινήσουμε!

6 Οι τελευταίες διορθώσεις στα μαλλιά και σε λιγάκι βγαίνουμε! 6A Και ναι, είμαστε on air! 7 [gallery-336626] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.