REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #25


22 Μαΐου 2014

Οι εκλογές έχουν κάνει την εκπομπή να μεταναστεύει και εμείς έχουμε ξεσηκωθεί. Μετά τα Νότια Προάστια, το Πρωινό μου μετακινήθηκε ξανά, βόρεια αυτή τη φορά, σε ένα υπέροχο κτήμα μέσα στη φύση, τους "Ορίζοντες".

ORIZONTES

Αν και η αλλαγή χώρου προκαλεί μία αναστάτωση, είμαστε όλοι χαρούμενοι. Η φύση και ο ήλιος τα κάνουν όλα γύρω σου να δείχνουν πιο όμορφα. Σήμερα έφτασα νωρίς, οπότε δεν υπήρχε λόγος βιασύνης.

juice

Κάθισα και απήλαυσα ένα ποτήρι cranberry όπως κάθε πρωί. Είναι ένας δροσερός χυμός που εκτός από υπέροχη γεύση έχει και αντιοξειδωτικές αλλά και θεραπευτικές ιδιότητες.

nails_essie

Ξεκίνησα την προετοιμασία με το μανικιούρ και είχα ήδη αποφασίσει το χρώμα. To too taboo από την Too Taboo Neon Collection της essie είναι ένα έντονο φούξια βερνίκι, ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι.

Ώρα να επιλέξω τι θα φορέσω. Αφού η εκπομπή είναι στη φύση, πρέπει και το outfit να είναι ανάλογο. Αποφάσισα λοιπόν να φορέσω ένα boho-printed, μακρύ φόρεμα Attrattivo σε μπλε αποχρώσεις μαζί με ένα ζευγάρι σανδάλια Callista. Τέλος και με τα ρούχα.

Capture

Σειρά παίρνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ.

kerastase

Η Kérastase με την υπέροχη σειρά Couture Styling καλύπτει τις ανάγκες των μαλλιών μου όσον αφορά στο styling, χωρίς να τα επιβαρύνει. To VIP Powder είναι ένα νέο προϊόν της σειράς, μία πούδρα σε μορφή spray που δίνει στα μαλλιά το εφέ κρεπαρίσματος. Μαζί με τον αφρό Mousse Bouffante της ίδιας σειράς τα μαλλιά αποκτούν φυσικό όγκο.

JEN35 (1)

Έτοιμη! Κατευθύνομαι προς το όμορφο σαλόνι που έχουν στήσει στον κήπο του κτήματος.

prwino

Εκεί βρίσκεται ο Δημήτρης που όπως κι εγώ κοιτάζει το κινητό του. Αυτή η συνήθεια δεν αλλάζει όπου κι αν μεταφερθεί η εκπομπή!

[gallery-341928] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.