REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #30


26 Ιουνίου 2014

ARXIKI1.jpg

Το τελευταίο της σεζόν και το πιο καλοκαιρινό!

Ο Ιούνιος μας αφήνει σιγά-σιγά και εμείς αδημονούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές. Προτελευταία εκπομπή σήμερα και το τελευταίο scrapbook για φέτος. Χαίρομαι που μοιράστηκα στιγμές από το καμαρίνι μαζί με τους συνεργάτες μου κι εύχομαι να το απολαύσατε εξίσου.

ARXIKI

Σήμερα -λόγω της ημέρας- θα γίνουν όλα αντίστροφα. Θα ξεκινήσω από το πλατό και θα καταλήξουμε στο καμαρίνι και στις λεπτομέρειες του σημερινού look.

J7

Μαγειρική! Ο Άκης μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι καλοκαίρι και μας "προκαλεί" με ένα λαχταριστό αμερικάνικο cheesecake γεμάτο θερμίδες!

J8

Δεν γίνεται να μην δοκιμάσεις, αφού το έχεις μπροστά σου. Το θέμα είναι να μείνεις στη δοκιμή... εμείς φάγαμε όλοι πάνω από μία κουταλιά.

Σειρά έχει ο καιρός με τον ανεπανάληπτο Δημήτρη Ουγγαρέζο!

J6

Σήμερα η πιο ζεστή μέρα και νύχτα του Ιουνίου σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.

Μουσική λοιπόν λίγο πριν την έναρξη!

J2

Ακούστε τραγούδια που σας φέρνουν στο νου εικόνες καλοκαιρνές όπως γαλανά νερά και ατέλειωτες παραλίες, είναι όμως μία παρηγοριά για να αντέξεις μέχρι την ώρα που θα τα αντικρίσεις.

Ας μεταφερθούμε τώρα στο καμαρίνι. Μία ωραία εικόνα που μου θυμίζει παραλία...

kerastase_soleil

Η κόκκινη σειρά της Kérastase, Soleil έχει ότι χρειάζονται τα μαλλιά μου τους καλοκαιρινούς μήνες. Λάδι για λάμψη και κρέμα για θρέψη και ενυδάτωση είναι πάντα μαζί μου. Και για να ολοκληρωθεί σωστά η περιποίηση το bain après-soleil για βαμμένα μαλλιά είναι ιδανικό. Μετά την έκθεση των μαλλιών στον ήλιο, τα επανορθώνει, χωρίς να τα ταλαιπωρεί.

Nails time! Η νέα συλλογή της essie για το καλοκαίρι έχει τόσο ωραία χρώματα που τα έχω βάλει σε σειρά προτεραιότητας για να τα κάνω όλα.

essie

Σήμερα διάλεξα το haute in the heat, ένα βαθύ, ζεστό ροζ κι άφησα το γαλάζιο strut your stuff για την επόμενη φορά.

Το outfit σήμερα ακολουθεί τους "καλοκαιρινούς κανόνες": Comfort and ethnic και η summer collection Attrativo έχει πολλές επιλογές.

clothes

Τελικά επέλεξα μία printed παντελόνα κι ένα τιρκουάζ top Attrattivo μαζί με σανδάλια.

J5

[gallery-355027] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.