REAL LIFE TODAY I LOVE

Ανακτήστε τη λάμψη της επιδερμίδας!


29 Δεκεμβρίου 2014

ELIXIR-BD.jpg

Καθώς μεγαλώνουμε, το πρόσωπό μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε πρωτίστως είναι να κατανοήσουμε τις βασικές του ανάγκες, έτσι ώστε να δράσουμε στοχευμένα. Η αντιγήρανση είναι μία από αυτές που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και απαιτεί ιδιαίτερη περιποίηση για ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Πρόσφατα ανακάλυψα τα βλαστικά κύτταρα argan, τα οποία παίζουν δραστικό ρόλο στη μάχη κατά της αντιγήρανσης και της επανόρθωσης της επιδερμίδας. Αυτά είναι και τα κύτταρα που αποτελούν τη βάση της νέας δραστικής σειράς της Galénic, Cell Capitalη οποία δρα άμεσα σε 3 βασικές ανάγκες της επιδερμίδας: Λείανση, Αναδόμηση, Σμίλευση.

ELIXIR BD

Συγκεκριμένα, το Elixir lift intense θεωρείται ο cοach της αντιγήρανσης γιατί διεγείρει και αναδομεί την επιδερμίδα σε βάθος. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αφήνει μία δροσερή αίσθηση και τονώνει άμεσα το δέρμα. Τα βλαστικά κύτταρα argan μαζί με βιταμίνη Ε, έλαιο καρθάμου, βούτυρο Karite ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, τη βοηθούν να ανακτήσει τη φωτεινότητα και τη λάμψη της, αφήνοντας ταυτόχρονα βελούδινη αίσθηση χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Ξεκινήστε από σήμερα να χρησιμοποιείτε το Elixir lift intense για ένα πρόσωπο λαμπερό, γεμάτο υγεία!