REAL LIFE TODAY I LOVE

May all be at peace with whatever comes


5 Ιανουαρίου 2015

6f2f4b8e34ae8c1fe181e60126d300661.jpg

Ψυχανεμίζομαι πως καλωσορίσαμε όλοι το 2015 με μια ελπίδα ανανέωσης και μια προοπτική αποτίναξης όλων όσων μας βάρυναν και μας κούρασαν τον προηγούμενο χρόνο. Νομίζω πως δύο είναι οι περίοδοι επανεκκίνησης κάθε χρόνο για όλους μας μετά τα πέντε μας: ο ερχομός του Σεπτέμβρη με τα σχολικά κατάλοιπα και ο ερχομός κάθε νέας χρονιάς.

To στρογγυλό 2015 είναι εδώ και οι ευχές μου περιέχονται όλες σε αυτό το note που ακολουθεί και σας τις στέλνω ολόκαρδα!

happy new year jenny.gr

Λίγο πριν την εκπνοή του έτους, βγήκε και το νέο τεύχος του HOPE Mag Winter 2014-15 με προφητική διάσταση. Και το λέω αυτό γιατί ο ιδιαίτερα κρύος καιρός μας προδιαθέτει να μείνουμε στο σπίτι ζεστά και ήρεμα. Αυτό λοιπόν το τεύχος κάνει focus στο σπίτι, σε ότι κάνουμε μέσα στο σπίτι και ότι ορίζει το σπίτι σαν τη δική μας ασφαλή φωλιά.

Συνομιλήσαμε με τον Πωλ Ευμορφίδη, ιδρυτή της Coco Mat, άνθρωπο έξυπνο και αφυπνισμένο και μας εξήγησε γιατί η επιτυχία είναι συνώνυμη της κίνησης. Η συνάντηση με τον Θοδωρή Μαραντίνη και την rock διάθεσή του όπως και τα κορίτσια του Cinema Therapy μας έδωσαν τη φρέσκια ενέργειά τους. Η homey οπτική μας κατακλύζει και σας παρουσιάζουμε ιδέες με χειμερινό προσανατολισμό που ξεκινούν από τη διακόσμηση και ολοκληρώνονται στο homewear και όχι μόνο. Η ομορφιά και η προσωπική περιποίηση είναι παρούσες με αρώματα, χρώματα και επιλογές των πλέον ενδεδειγμένων προϊόντων.

Καλή και εναρμονισμένη με τον βαθύτερο εαυτό μας χρονιά! Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine Instagram: http://instagram.com/jennygr Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone εντελώς δωρεάν. APP_HOPE fbinsta Κατεβάστε το νέο τεύχος εδώ.