REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No1 #JoyTalk


21 Φεβρουαρίου 2015

Σε ένα υπέροχο σπίτι με ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα γίνονται τα γυρίσματα για την καινούρια μου τηλεοπτική παρουσία στην εκπομπή Joy του Mega και συγκεκριμένα για το κομμάτι των συνεντεύξεων #JoyTalk. Κι αυτή τη φορά, λοιπόν, θέλω να σας έχω μαζί μου από την αρχή ως το τέλος της προετοιμασίας μου κι όχι μόνο όταν ανάβουν τα φώτα στις κάμερες! Μαζί μας θα είναι η Μαρία Κωνσταντάκη! joy Ας ξεκινήσω με ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στην εμφάνιση μιας γυναίκας που δεν είναι άλλο από τα μαλλιά. Και για να γίνω πιο ακριβής, πριν επιλέξετε οποιοδήποτε hairlook, θα πρέπει να δώσετε την ανάλογη σημασία στο σαμπουάν και τη μάσκα μαλλιών ώστε να αρχίσετε από μία σωστή "βάση".

1

Το σαμπουάν BAIN FLUIDEALISTE της σειράς περιποίησης DISCIPLINE της Kérastase επιτυγχάνει λεία μαλλιά με κίνηση, λάμψη κι anti-Frizz αποτέλεσμα. Κι έρχεται η μάσκα μαλλιών MASKERATINE της ίδιας σειράς περιποίησης της Kérastase να ολοκληρώσει το απαλό αποτέλεσμα στα μαλλιά χωρίς να προβάλλουν καμία αντίσταση στο styling, για το οποίο και πάλι υπάρχει τα κατάλληλο προϊόν. Ποιο είναι αυτό; 5 Το χρυσό Elixir Ultime της Kérastase -σαφέστατα- όπου είναι ένας συνδυασμός με τέσσερα πολύτιμα έλαια που αποκαλύπτουν την ομορφιά των μαλλιών σας. Λίγες μόνο σταγόνες του Elixir Ultime μετά το λούσιμο και τα μαλλιά μεταμορφώνονται απολαμβάνοντας προστασία, πειθαρχία κι αποκτώντας λάμψη κι απαλότητα σαν μετάξι. Επόμενα βήματα: Νύχια και μακιγιάζ, αφού πρώτα βέβαια ο χώρος έχει αποκτήσει αγαπημένες μυρωδιές από την Jo Malone, μια συνήθεια "ταξιδιάρικη" και σημαντική για μένα. (Κερί Wood Sage & Sea Salt κι άρωμα Oud & Bergamot)

3

Το φλογερό κόκκινο της essie (το όνομά του aperitif) μου τράβηξε αμέσως την προσοχή από τη χρωματική παλέτα και σε αυτό κατέληξα χωρίς δεύτερη σκέψη!

essie

Για το μακιγιάζ μου αποφασίσαμε με τη Μαριλού -που θα το επιμελείται από τώρα και στο εξής- να κινηθούμε σε απαλούς, girly ροζ τόνους για ένα natural beauty look που θα αποπνέει φρεσκάδα και ζωντάνια. Όλα Bobbi Brown όπως θα δείτε!

8

Και λίγο πριν βρεθούμε on camera η αγαπημένη μου και γλυκύτατη Μαρία Κωνσταντάκη έρχεται στο δωμάτιο με διάθεση συζήτησης για σχέσεις και βέβαια εκεί τα πράγματα..."σοβαρεύουν" (ή τελοσπάντων αρχίζουν να γίνονται μια σοβαρή γυναικεία υπόθεση)!

12

Το σκηνικό αλλάζει αλλά η συζήτηση περί σχέσεων συνεχίζεται χωρίς τελειωμό. Μπορώ να συζητάω ώρες με αυτό το κορίτσι! Έχει απίστευτη ενέργεια που αρκετές φορές αναρωτιέμαι από πού τροφοδοδείται!

14

Και τελικά ανάβουν τα φώτα κι οι κάμερες "γράφουν"! Το γέλιο συνεχίζεται...

18

[gallery-425646] Οι συμβουλές για σχέσεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ! Η Μαρία Κωνσταντάκη έδωσε ακόμη μία ξεχωριστή για τις αναγνώστριες του Jenny.gr! Συντονιστείτε σήμερα, Σάββατο, στις 14.50 στο κανάλι του Mega!