REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No 2 #JoyTalk


28 Φεβρουαρίου 2015

FullSizeRender21.jpg

Τα γυρίσματα αυτή τη φορά ξεκίνησαν λίγο διαφορετικά από τις άλλες, καθώς πρώτα σειρά είχε η επίσκεψή μου στο κομμωτήριο Sadhu Hair του Σταμάτη Καραΐσκου -ambassador της Kérastase- για να δοκιμάσω τη νέα θεραπεία Kérastase Chronologiste και στη συνέχεια να δημιουργήσω το hairlook μου για την εκπομπή όπου σήμερα θα είναι καλεσμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.  Step by step μια θεραπεία που εξειδικεύεται για μαλλιά αναζωογονημένα γεμάτα λάμψη κι απαλότητα που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε. Πολύτιμα συστατικά στις υψηλότερες συγκεντρώσεις προσφέρουν μέσα από μία τελετουργία, μία εμπειρία ανανέωσης με μοναδικές υφές και μεθυστικά αρώματα που σας ταξιδεύουν!

1

Πρώτα εφαρμόζεται το scrub LE SOIN GOMMAGE RÉNOVATEUR που χαρίζει ήπια απολέπιση, αποτοξίνωση και εντατικά καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής με απαλό μασάζ, μετά ακολουθεί το λούσιμο με το LE BAIN REVITALISANT για τέλεια μεταμόρφωση καθώς προσφέρει λείανση, απαλότητα, βελούδινο άγγιγμα και τέλος έρχεται το LA CRÈME DE RÉGÉNÉRATION που αποτελεί τον εξαιρετικό συνδυασμό  Abyssine και πέρλες χαβιαριού, ένα θαυματουργό ελιξίριο δηλαδή για υπέροχα μαλλιά.

Το τελικό "φινίρισμα" από τον Σταμάτη είναι η μαγευτική πινελιά  λάμψης και απαλότητας με το αρωματισμένο λάδι LE PARFUM EN HUILE.

9

Κι αφού πλέον είμαι πανέτοιμη, κατευθύνομαι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο αγαπημένο μου τζάκι όπου οι κάμερες είναι πλέον στημένες κι οι συνεργάτες μου βρίσκονται ήδη εκεί!

4

Η Πηνελόπη έχει σχεδόν ολοκληρώσει το μακιγιάζ της κι η Μαριλού με αναλαμβάνει! Σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα natural make up look σε γήινους τόνους με προϊόντα Tom Ford (μεγάλη αδυναμία μου το τελευταίο διάστημα)!

10

I'm ready! Ένα ασπρόμαυρο t-shirt, δερμάτινο κολάν, οι αγαπημένες μου μπαλαρίνες σε μπλε ηλεκτρίκ και τα κοσμήματα της Ileana Makri ολοκλήρωσαν την εμφάνισή μου! Μία τελευταία ματιά στις σημειώσεις μου και μεταφέρομαι σε άλλο δωμάτιο.

7

Για την ακρίβεια πάω στην κουζίνα να κάνω μία πρώτη "ανάκριση" στην Πηνελόπη πριν βρεθούμε...

14

...ON AIR!

2

[gallery-428694] Η Πηνελόπη Αναστοπούλου μοιράζεται μαζί μας τα beauty tips της! Συντονιστείτε σήμερα, Σάββατο, στις 14.50 στο κανάλι του Mega!