REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No 3 #JoyTalk


6 Μαρτίου 2015

ARX-980x7071.jpg

Για ακόμη μία φορά βρέθηκα μαζί με τους συνεργάτες μου στο ιδιαίτερα αγαπητό σπίτι του Κέντρου όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του Joy και το σημερινό "moodboard" μου ξεκινάει κάπως έτσι:

Με το "Tongue Tied" των Grouplove να ακούγεται δυνατά από το κινητό μου και τη γωνιά αυτή μέσα στο σπίτι να μου τραβάει την προσοχή και να μου φτιάχνει τη διάθεση!

IMG_4654

1

Αλλά ας επανέλθω, όμως, τώρα στον hairstylist που με φωνάζει για να πάω μέσα στο δωμάτιο και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μου και συγκεκριμένα τα μαλλιά! Όπως σας έχω ξαναπεί, πριν δημιουργήσετε οποιοδήποτε hairlook, θα πρέπει να έχετε πρώτα τη σωστή «βάση» που την πετυχαίνουν το κατάλληλο σαμπουάν και η μάσκα μαλλιών. Και ποια είναι αυτά; 

1a

Το σαμπουάν BAIN FLUIDEALISTE της σειράς περιποίησης DISCIPLINE της Kérastase επιτυγχάνει λεία μαλλιά με κίνηση, λάμψη κι anti-Frizz αποτέλεσμα. Κι έρχεται η μάσκα μαλλιών MASKERATINE -της ίδιας σειράς περιποίησης της Kérastase- για να ολοκληρώσει το απαλό αποτέλεσμα στα μαλλιά χωρίς να προβάλλουν καμία αντίσταση στο styling, για το οποίο σήμερα αποφασίσαμε να είναι ελαφρώς κυματιστά μαλλιά με ανάλαφρη κίνηση.

Δεύτερο βήμα: Το μακιγιάζ! Με τη Μαριλού καταλήξαμε σε ένα natural make up look με ελαφρώς τονισμένα χείλη σε dark γήινους τόνους που αναδεικνύει το ζωηρό μπλε ηλεκτρίκ χρώμα του φορέματος που επέλεξα αυτή τη φορά (σε κλασσική γραμμή συνδυασμένο με τις μίνιμαλ γκρι μπαλαρίνες).

1B

Κι ενώ βρισκόμαστε προς το τέλος της προετοιμασίας, έφτασε στο σπίτι η σημερινή καλεσμένη του #JoyTalk που είναι η Αλεξάνδρα Κ*.

Καλημέρα Αλεξάνδρα ή μάλλον Καλημέρα Θλίψη...

1C

Αρκετά με το "αισιόδοξο διάβασμα" καθώς ήρθε η ώρα να πάρουμε θέσεις! Ρίχνω μία τελευταία ματιά στις σημειώσεις μου και ξεκινάμε την ενδιαφέρουσα κουβέντα μας.

2

4

[gallery-430467] Συντονιστείτε Σάββατο στις 14.50 στο κανάλι του Mega.