REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No 4 #JoyTalk


13 Μαρτίου 2015

Η μέρα των γυρισμάτων για το Joy Talk έχει αρχίσει να γίνεται μία ευχάριστη ρουτίνα. Κάθε τέτοια μέρα ξυπνώ ενθουσιασμένη και μαζί με το πρωινό μου “σκηνοθετώ” όλη μου την ημέρα έτσι ώστε να είμαι γεμάτη ενέργεια. Θέλω την ώρα των γυρισμάτων να είμαι καθ’ όλα προετοιμασμένη και η ενέργειά μου να βρίσκεται στο ζενίθ.

breakfastΤι καλύτερο από ένα υγιεινό και γεμάτο ενέργεια πρωινό με chia, γάλα και φρούτα!

Μετά το νόστιμο πρωινό έκανα γρήγορα ένα μπάνιο. Χρησιμοποίησα για το λούσιμο το Bain Densite από τη σειρά Densifique της Kérastase για να δώσω λίγο παραπάνω όγκο στα μαλλιά. Τα αφήνει απαλά δυναμώνοντας την τρίχα.

KERASTASE

Ετοιμάστηκα γρήγορα κι ξεκίνησα για το κουκλίστικο σπίτι που φιλοξενεί εμένα και τους καλεσμένους μου κάθε φορά. Πριν φύγω όμως από το σπίτι φροντίζω να έχω περιποιηθεί σωστά το πρόσωπό μου. Ειδικά τις μέρες των γυρισμάτων απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή αφού το μακιγιάζ και τα φώτα ο επιβαρύνουν.

IMG_3880Η σειρά Bee Radiant της Apivita έχει ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Άμεση λάμψη και πλούσια ενυδάτωση.

Έφτασα στην ώρα μου και ξεκίνησα αμέσως την προετοιμασία. Μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ, και φυσικά το outfit. Το όμορφο δωμάτιο που κάθε φορά μετατρέπω σε καμαρίνι για ακόμα μία φορά ξεχείλισε με ένα σωρό καλλυντικά!

APIVITA

Μπορεί να επικρατεί ένα χάος αλλά μ’ αρέσει τόσο πολύ. Άναψα και το αρωματικό κερί orange, cedarwood & clove της Apivita (100% φυσικό και αγνά αιθέρια έλαια) και η ατμόσφαιρα που πέτυχα έφτιαξε τη διάθεση σε μένα και σε όλους τους συνεργάτες μου.

essieΣήμερα ξεκίνησα με νύχια. Η Τατιάνα μου είχε φέρει όλα τα υπέροχα χρώματα της essie για να διαλέξω.

moodboard essieΜε έμπνευση το essie moodboard διάλεξα το βαθύ μπλε style cartel.

Αμέσως μετά σειρά έχουν τα μαλλιά! Ένα απλό ίσιωμα από και λίγο από τον αφρό Kérastase Densimorphose που πήρα μαζί μου για να ανανεώσω τον όγκο των μαλλιών μου.

IMG_3885Στο δωμάτιο μπαίνει η Μαριλού και ξεκινάει το μακιγιάζ. Μένουμε πιστές στις γήινες αποχρώσεις με λίγο ένταση στα μάτια. Φυσικά η Mac έχει τα κατάλληλα προϊόντα για ένα άψογο μακιγιάζ.

IMG_3984Πρέπει να ντυθώ όμως γιατί ο Δημήτρης είναι ώρα εδώ και περιμένει! Ανάμεσα σε πολλά φορέματα από τα H&M που είχα στη διάθεσή μου διάλεξα ένα στενό, ασπρόμαυρο φόρεμα H&M.

dressΠροσπάθησα να έχω αυστηρό ύφος και στο outfit μήπως κάνουμε μία σοβαρή κουβέντα με τον καλεσμένο μου, ο οποίος είναι ο ανυπόμονος...

Και η ψυχανάλυση αρχίζει!

OUGΟ Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ρόλο ασθενή κι εγώ σε ρόλο ψυχαναλυτή, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να αποκωδικοποιήσω την προσωπικότητά του.

πιαφ

Η ημέρα μου έκλεισε με την ομολογουμένως εξαιρετική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου "Πιάφ" και με την Ελεονώρα Ζουγανέλη σε ένα οne woman show.

[gallery-432950]