REAL LIFE TODAY I LOVE

Μακεδονικό Ταχίνι: Ένας διατροφικός θησαυρός


2 Απριλίου 2015

TAXINI-23.jpg

Είμαι πεπεισμένη ότι η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό  ρόλο όχι μόνο για μία καλλίγραμμη σιλουέτα αλλά και στην υγεία. Κυρίως σε εποχή που η καθημερινότητα απαιτεί πολύ ενέργεια, πρέπει η διατροφή να είναι ιδανική έτσι ώστε να τα φέρνουμε όλα σε πέρας, χωρίς απώλειες!

Φροντίζω λοιπόν να διαμορφώνω τη διατροφή μου με τέτοιο τρόπο ώστε να παίρνω όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και να είμαι γεμάτη ενέργεια, έτσι ώστε να ανταποκρίνομαι στις απαιτητικές υποχρεώσεις μου. Εδώ και αρκετό καιρό έχω εντάξει στην διατροφή μου το ταχίνι, ένα πεντανόστιμο, ελληνικό superfood με υψηλή διατροφική αξία.

Το Μακεδονικό Ταχίνι περιλαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για μία ισορροπημένη διατροφή. Είναι 100% αλεσμένο σουσάμι κι έτσι διατηρούνται ακέραια όλα τα συστατικά του πολύτιμου σπόρου που είναι απαραίτητα για την διατροφή μικρών και μεγάλων με ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία.

Εγώ το συνδυάζω με γιαούρτι για το πρωινό και τα παιδιά το αλείφουν σε μαύρο ψωμί. Έχω επίσης δοκιμάσει να φτιάξω τον κλασικό κορμό με ταχίνι και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ένα υγιεινό γλυκό με υψηλή θρεπτική αξία! Δοκιμάστε το Μακεδονικό Ταχίνι και φροντίστε να μην λείπει από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής.