REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No 7 #JoyTalk


3 Απριλίου 2015

Την ημέρα που θα συναντούσα τη Νατάσα για το γύρισμα του JoyTalk, ξύπνησα έχοντας μεγάλη ανυπομονησία. Κι αυτό γιατί είναι ένα πρόσωπο που απουσίαζε καιρό από τη δημοσιότητα και περίμενα τη κουβέντα μας για να μάθω τα νέα της.

10838505_1615172508696877_905912884_n

Πριν απ’ όλα όμως είχα δώσει ραντεβού με τον κήπο μου. Πάντα ξυπνάω νωρίς, οπότε υπάρχει άφθονος και “ήσυχος” χρόνος. Η σημερινή αποστολή μου ήταν να φτιάξω τη γωνιά με τα βότανα. Φύτεψα σπόρους βασιλικού και περιποιήθηκα τα λουλούδια μου που λόγω άνοιξης έχουν αρχίσει να ανθίζουν.

Μόλις τελείωσα, έκανα ένα γρήγορο ντους κι ετοιμάστηκα για το γύρισμα. Η μέρα επέβαλλε κάτι δροσερό και μυρωδάτο.

PURE JASMINE

Το γιασεμί είναι από τις αγαπημένες μυρωδιές. Έτσι άναψα το φυσικό κερί της Apivita και χρησιμοποίησα το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος Pure Jasmine. Η μυρωδιά από το καθαρό γιασεμί της Apivita μου δίνει μία αίσθηση ευφορίας.

Φτάνοντας στο σπίτι που γίνονται τα γυρίσματα, η προετοιμασία μου ξεκίνησε με τα νύχια.

mood board

To mood της ημέρας ζητάει μία ζεστή, σκούρα violet απόχρωση. To Bahama Mama της essie είναι ιδανικό χρώμα για την εποχή.

εσσιε

Έπειτα ανέλαβε ο κομμωτής να μου ισιώσει τα μαλλιά. Ένα απλό ίσιωμα κι αυτή τη φορά.

kerastase

Αφού είχα λουστεί με το Bain Satin 1 από τη σειρά Nustritive της Kérastase, δοκίμασα την Nectar Thermique της ίδιας σειράς, μία κρέμα χτενίσματος για θρέψη, με συστατικά προστασίας από τη θερμότητα.

Αφού τελείωσα και με τα μαλλιά πήγα να ντυθώ γιατί η Νατάσα είχε φτάσει και έπρεπε να ξεκινήσουμε. Ήθελα να είμαι άνετη και αποφάσισα το σημερινό outfit να είναι casual. Τα H&M έχουν τόσες επιλογές για jeans που δεν ήξερα πιο να διαλέξω!

H&M2Κατέληξα σε ένα τοπ μαρινιέρα και skinny jeans από τα H&M και είμαι έτοιμη να ξεκινήσουμε το γύρισμα.

RAGIOU1

Θέσεις και... Action! Μάθετε τι είπαμε, στο Joy το Σάββατο στις 14.50!

[gallery-438271]