REAL LIFE TODAY I LOVE

Focus on shoes!


29 Απριλίου 2015

2511.jpg

Αυτή τη φορά αποφάσισα να γράψω για την καθημερινότητά μου κι όχι για το σαββατοκύριακο όπως συνήθως. Συγκεκριμένα, σκέφτηκα να αγγίξω ένα θέμα που φαντάζομαι απασχολεί εσάς το ίδιο όπως και μένα. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τα κατάλληλα παπούτσια για την περίοδο που διανύουμε καθώς βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, που δεν μπορούμε να φορέσουμε τα χειμωνιάτικα μποτάκια μας αλλά ούτε και τα καλοκαιρινά σανδάλια. Οπότε το ερώτημα είναι τι επιλέγουμε σε μία καθημερινότητα που φαντάζομαι ότι θα τρέχει με γρήγορους ρυθμούς όπως η δική μου.

Την απάντηση τη βρήκα στις εσπαντρίγιες, τα πιο άνετα και πολυσυζητημένα παπούτσια της άνοιξης. Κι επειδή ήταν μία μέρα ιδιαίτερα ηλιόλουστη, επέλεξα για τις εσπαντρίγιες μου ένα ζωηρό χρώμα που θα μου φτιάξει ακόμη περισσότερο τη διάθεση. Κι αυτό ήταν το βαθύ φούξια σε καστόρινη εκδοχή από το brand Nak shoes. Ό,τι χρειαζόμουν δηλαδή για να συνοδεύσω το μίντι φόρεμά μου.

4

88

Εκτός από ένα βολικό ζευγάρι παπούτσια βέβαια, ένα αγαπημένο τραγούδι -όσο πιο δυνατά γίνεται- μπορεί να μου φτιάξει απίστευτα τη διάθεση και γεμάτη όρεξη να συνεχίσω τη μέρα μου.

IMG_5192

Κι αφού μία μέρα με πολλές υποχρεώσεις έφτασε στο τέλος της, ήρθε η στιγμή να απολαύσω μία γαστρονομική εμπειρία διέγερσης όλων των αισθήσεων.

11

Το «all senses gastronomy», ένα εστιατόριο με τίτλο «γαστρονομική ανάταση όλων των αισθήσεων» χαρίζει μία ξεχωριστή εμπειρία διάρκειας 150 λεπτών όπου οι καλεσμένοι καλούνται να χρησιμοποιήσουν όλες τις αισθήσεις τους για να απολαύσουν 24 πιάτα με τις ανάλογες οπτικοακουστικές προβολές.

12

Σε αυτή την περίσταση θέλησα να δώσω έμφαση στα παπούτσια ακολουθώντας το ανάλογο κλίμα της υπέροχης, ανοιξιάτικης βραδιάς  κι έτσι επέλεξα ένα ζευγάρι floral pumps από τα Nak shoes. Τι καλύτερο;

3

Μία όμορφη και γεμάτη βραδιά τελείωσε κι έρχεται η επόμενη μέρα όπου το τρέξιμο είναι πάλι αρκετό. Και σε αυτή την περίπτωση, οι άνετες Nak εσπαντρίγιες μου δίνουν ξανά τη λύση. Σε snake prints αυτή τη φορά για να ολοκληρώσουν το ολόλευκο look μου. Όπως βλέπετε είναι μία δυνατή στιλιστική πινελιά που μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στο αποτέλεσμα.

 3

2

Lunch time! Το πλούσιο θρεπτικά κινόα αποτελεί συχνή επιλογή καθώς εκτός από τις πλούσιες αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, μου χαρίζει ενέργεια για όλη την υπόλοιπη μέρα! Αν θέλετε, σας προτείνω να προσθέσετε ντοματίνια, αγγούρι, κρεμμύδι και θα γίνει ένα super γεύμα.

4

Έφτασε απόγευμα στο σπίτι για να διαβάσουμε μαζί με το γιο μου. Ακολούθησε το καθιερωμένο παραμύθι που του διαβάζω πριν κοιμηθεί. Αυτή τη φορά ήταν της Ρίκας Βαγιάνη. Είναι πολύ βαρετό...να βαριέσαι.

22

Στη συνέχεια, ένα κάλεσμα σε σπίτι φίλων ήταν ο λόγος για να βρεθώ στο αγαπημένο σημείο κάθε γυναίκας -το shoe corner, ποιο άλλο- και να σταθώ στα lace-up ψηλοτάκουνα σανδάλια από τη Nak shoes. Αν και συνηθίζω να επιλέγω κάτι απλό και casual στα σπίτια φίλων, εκείνο το βράδυ είχα τη διάθεση για ένα κομψό πέδιλο με rock αναφορές που θα ολοκλήρωνε κάπως διαφορετικά το denim look μου. Δε συμφωνείτε;

25

Κλείνοντας, το πιο βασικό tip για μένα είναι να νιώθετε όμορφες κι άνετες όποιο παπούτσι κι αν επιλέξετε!