REAL LIFE TODAY I LOVE

J for...You


17 Μαΐου 2015

TGP4_110515_007_1-Copy.jpg

Κάθε γιορτή έχει μια ιεροτελεστία. Αποφασίζεις να καλέσεις κάποια αγαπημένα άτομα στο σπίτι σου και σε αυτό ακριβώς το σημείο ξεκινάει η προετοιμασία. Να σκεφτείς το καλύτερο για να περάσουν όμορφα, να "μαγειρέψεις" το απολαυστικότερο πιάτο σου, να φροντίσεις να νιώθουν χαρούμενοι και άνετοι. Τρέχεις, ψάχνεις, φροντίζεις για το στολισμό, το σερβίρισμα, ίσως αγχώνεσαι και λίγο αν όλα θα πάνε καλά, μα μην ξεχνάμε, πρόκειται για αγαπημένους, δεν σε νοιάζει ο κόπος.

TGP4_110515_002_1Με τις αγαπημένες μου 4moms.gr, Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη.

Αυτό συνέβη και στο #jennygr_team πριν λίγες μέρες. Θέλαμε να γιορτάσουμε με φίλους τα 4α γενέθλια του jenny.gr και να σας αποκαλύψουμε το φρέσκο και καταπληκτικό μυστικό μας επισήμως, το Secret Club. Έτσι μπήκαμε σε τροχιά πυρετώδους προετοιμασίας για να οργανώσουμε μια cool και χαρούμενη γιορτή.

Τι θα μπορούσε να κάνει τη Δευτέρα μίας γυναίκας απολαυστική; Μόδα, ομορφιά και μία ωραία θέα στο κέντρο της Αθήνας με τα πιο δροσιστικά cocktails ανά χείρας, νομίζω είναι ότι χρειαζόμασταν όλες! Και έτσι έγινε... Στο Roftop bar του Fresh Hotel, όλα ετοιμάστηκαν με πολύ φροντίδα και αγάπη και το πρωινό party ξεκίνησε.

TGP4_110515_029_1Με τον Χάρη Γκοτζαμανίδη και τον Απόστολο Μητρόπουλο σε χορευτικές φιγούρες!

Όταν άρχισαν να έρχονται οι φίλοι, χαιρετιόμασταν, μιλούσαμε, βγάζαμε funny shoots στο fotobooth, νέα πολλά, θετική ενέργεια, ωραία και καθαρή. Κάποια στιγμή στάθηκα για λίγο στην άκρη και κοιτούσα γύρω μου, την ομάδα, τον κόσμο. Δεν το πίστευα πως πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια! Δεν μου ήταν εύκολο να συνειδητοποιήσω πως γεννήθηκε και μεγάλωσε το site, η ομάδα, οι ιδέες και πάνω από όλα η αγάπη μας για αυτό που συμβαίνει.

TGP4_110515_007_1Με την pop star, Αμαλία Κυπαρίσση!

Η ανταπόκριση των καλεσμένων στο νέο μας project του Secret Club ήταν απίστευτη. Ήρθαμε αντιμέτωποι με έναν ενθουσιασμό και μια υποστήριξη τεράστια που μας αφόπλισε. Το Secret Club είναι το αποτέλεσμα της διάθεσης που είχαμε για ανταπόδοση, για την έννοια του μοιράσματος και του togetherness που στηρίζουμε και πιστεύουμε.

TGP4_110515_026_2

Ευχαριστώ την ομάδα μου, τους συνεργάτες μας και όλους όσους μοιράζονται το κοινό μας πλέον μυστικό! Και είμαι σίγουρη πως το επόμενό μας project πρέπει να είναι ακόμα πιο J-surprising!