REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook #JennyJenny no4


Τζένη Μπαλατσινού

30 Νοεμβρίου 2015

IMG_0425.jpg

Τελευταία μέρα του Νοέμβρη σήμερα και η ατμόσφαιρα έχει ήδη αρχίσει να γίνεται χριστουγεννιάτικη. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βιάστηκα να φέρω λίγη από τη μαγεία τους κι έτσι στο σπίτι στολίσαμε σχετικά νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά. Με τα φωτάκια αναμμένα όλα φαίνονται λίγο καλύτερα!

12237221_572136049605868_1970909814_n

Το ίδιο κάναμε και στο σπίτι του Jenny Jenny και τα αποτελέσματα θα τα δείτε παρακάτω. Μπορεί ο καιρός να μη βοηθάει να μπούμε στο κλίμα των εορτών αλλά τα στολίδια, τα φωτάκια και τα αγιοβασιλιάτικα σκουφιά αρκούν και με το παραπάνω.

IMG_0439

Φτάνοντας, ήπια ένα ποτήρι φυσικό χυμό, που είχε ετοιμάσει για όλους μας ο Γιώργος. Ξέρω ότι γίνομαι κουραστική αλλά ένα ποτήρι φυσικό χυμό χρειάζεται να πίνουμε όλοι κάθε μέρα. Ως μαμά προσπαθώ να το περάσω σαν συνήθεια στα παιδιά μου κι ως οικοδέσποινα στο Jenny Jenny's house σε όλους όσους βρίσκονται εδώ.

Συνήθως φτάνω πολύ νωρίς στο σπίτι των γυρισμάτων, αφού το πρωινό ξύπνημα είναι συνήθεια χρόνων. Εξάλλου το πρωινό με τα παιδιά μου είναι η καλύτερη εκκίνηση της ημέρας και δεν το θυσιάζω ούτε για λίγο ύπνο παραπάνω - που ομολογουμένως μου λείπει πολύ τελευταία.

12292695_1659772847633477_1318610150_n

Αφού είχα χρόνο μέχρι να μαζευτούν οι υπόλοιποι, είπα να περιποιηθώ λίγο το πλατό και τον εαυτό μου. Είχα φέρει λίγες ζέρμπερες και τις έβαλα σε ένα βάζο να δώσουν λίγο χρώμα.

Στη συνέχεια σκέφτηκα να κάνω κάτι για το πρόσωπό μου. Χρειάζεται περισσότερη φροντίδα τώρα, τόσο λόγω καιρού όσο και λόγω του μακιγιάζ που αυτό τον καιρό είναι έντονο λόγω της εκπομπής. Η Clinique έχει τις κατάλληλες μάσκες για όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας.

IMG_1767

Αυτή τη φορά, αφού καθάρισα καλά το πρόσωπό μου έκανα την Turnaround Revitalizing Instant Facial, μία μάσκα 5' που απολεπίζει και προσφέρει μια ανανεωμένη, αναζωογονημένη και πιο λαμπερή επιδερμίδα. Η επιδερμίδα μου ήταν έτοιμη για να στρωθεί άψογα το foundation.

CLINIQUE

Beauty tip: Δοκιμάστε την Moisture Surge Overnight Mask της Clinique. Εγώ ενθουσιάστηκα από την κρεμώδη υφή της μάσκας αλλά και με τη λάμψη που είχε το πρόσωπό μου το πρωί.

IMG_0444

Ώρα για διάβασμα! Αφού έκανα τη μάσκα βγήκα έξω για να ρίξω μία τελευταία ματιά στη σκαλέτα της εκπομπής. Η casual εμμονή μου είναι πλέον τα Diesel. Μάλλον περνάω μία φάση που νιώθω λίγο σαν "cowgirl"! Denim to denim σήμερα με τις αγαπημένες μου κόκκινες μπότες. Έτοιμη για Άγρια Δύση... που δεν απέχει και πολύ από εδώ που είμαστε! IMG_0433Το γύρισμα ξεκινάει από την κουζίνα. Ο Γιώργος σήμερα μας έφτιαξε μία σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά και ντρέσινγκ μπαλσάμικο με μπλε τυρί. Με τούτα και με κείνα, έφτασε το μεσημέρι και δεν μου ήταν πολύ εύκολο να συγκρατηθώ.

IMG_0431

Η Μαίρη βάζεις τις τελευταίες πινελιές στο hairstyle και εγώ βρίσκω ευκαιρία να φάω λίγη από τη σαλάτα του Γιώργου.

IMG_0446

Με τη Μαρία Σαράφογλου κάναμε μία πολύ ωραία γυναικεία κουβέντα. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ ενδιαφέρον κι εκτός του studio των ειδήσεων.

IMG_0442

Έμαθα πολλά πράγματα που δεν ήξερα για εκείνη. Μιλήσαμε για τη οικογένειά της αλλά και τα όνειρα που κάνει. Αυτό είναι που απολαμβάνω περισσότερο σε αυτή την εκπομπή, τις συζητήσεις χωρίς κανόνες και περιορισμούς. Έτσι γνωρίζεις καλύτερα αυτόν που έχεις απέναντί σου.

IMG_0425Στο σπίτι του Jenny Jenny μας επισκέφτηκε η Κατερίνα Κιάσσου, brand manager της MAC και μας μίλησε για την ενέργεια που διοργανώνουν εδώ και πολλά χρόνια αναφορικά με την Παγκόσμια Μέρα κατά του AIDS. Φέτος λοιπόν η MAC διοργανώνει ένα event με το moto "Everyday is a world AIDS day" και μας καλεί όλους να στηρίξουμε την προσπάθειά τους την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στο κατάστημα της Ερμού. Όπως κάθε χρόνο η MAC λανσάρει τη σειρά Viva Glam με διάσημες υπογραφές -για το 2015 τα υπογράφει η Miley Cyrus- και όλα τα έσοδα δίνονται για η μάχη κατά του AIDS.

Pre-Xmas time!

Και τώρα η στιγμή που περιμέναμε όλοι στο σπίτι...

IMG_1716

Μπάλες, κορδέλες και λαμπερά στολίδια μας περίμεναν στο σαλόνι παρέα με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

xmas tree

#Xmas_spirit

Η Έλενα είχε φροντίσει αν μας προμηθεύσει με αγιοβασιλιάτικα σκουφιά για να μπούμε στο κλίμα. Τα φορέσαμε και πιάσαμε δουλειά. Όλοι είχαν λόγo στη διακόσμηση, αλλά ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Επιτέλους το σπίτι του Jenny Jenny ντύθηκε χριστουγεννιάτικα.

Η χριστουγεννιάτικη μετάλλαξή μας δεν ήταν η μοναδική. Τα κορίτσια ντυθήκαμε και νυφούλες!

jenny-jenny_032-980x736

Αν σκοπεύετε να παντρευτείτε, τότε καλό είναι να διαλέξετε ένα νυφικό που να εκφράζει την προσωπικότητά σας! Αυτή η λήψη που βλέπετε είναι από τις αγαπημένες μου γιατί μου θυμίζει κάτι από Leibovitz.

jenny-jenny_031

Όπως είδατε, εγώ έκανα πρόταση γάμου στον καλεσμένο μας Μέμο Μπεγνή. Μετά κάτσαμε στον καναπέ για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά.

Ήρθε η ώρα της επιστροφής. Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα είχε νυχτώσει. Έφτασα σπίτι και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ανάψω το τζάκι. Μπορεί ακόμα να μην κάνει τόσο κρύο, αλλά απολαμβάνω τη συντροφιά της φωτιάς και με χαλαρώνει.

LA PRAIRIE

Έκανα ένα ντους και αφού έβαλα για ύπνο το γιο μου, πήγα στο μπάνιο για τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου. Αρχίζω με ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ και καθαρισμό. Έτσι η επιδερμίδα είναι έτοιμη να δεχθεί τη φροντίδα που θέλω. Το Anti-Aging Rapid Response Booster της La Prairie είναι ένας εξαιρετικά ευεργετικός ορός σε μορφή gel και δεν τον παραλείπω ποτέ. Μπαίνει σε όλο το πρόσωπο, στο λαιμό αλλά και το ντεκολτέ.

LP (3)

Μετά τον ορό έβαλα την Skin Caviar Luxe Sleep Mask της La Prairie. Μια ενυδατική και συσφιγκτική μάσκα νυκτός, με ενισχυμένη σύνθεση, που λειτουργεί επίσης και ως κρέμα νυκτός αναμορφώνοντας την επιδερμίδα.

Beauty news: Η νέα σύνθεση της αγαπημένης Skin Caviar Luxe Cream από τη La Prairie με έχει ενθουσιάσει. Έχει απίστευτη υφή και φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα.

FullSizeRender[1]

My everyday beauty secret: Το Anti-Aging Eye and Lip Perfection a Porter είναι πάντα στη τσάντα μου. Πρόκειται για ένα προϊόν με αντιρυτιδική δράση για τέλεια όψη από τη La Prairie που φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και τα χείλη όλες τις ώρες της ημέρας. Η συσκευασία είναι πρακτική και εύχρηστη για ένα γρήγορο και αποτελεσματικό φρεσκάρισμα.

12292626_188700588138082_1971257790_n

Au revoir!