REAL LIFE TODAY I LOVE

Φέτος η ΟΠΑΠ κάνει τα καλύτερα δώρα


24 Δεκεμβρίου 2015

opap_b5_00021.jpg

Μερικές πρωτοβουλίες τις ημέρες των γιορτών αναμφίβολα είναι πιο σημαντικές και ουσιαστικές από άλλες. Μια τέτοια πρωτοβουλία, που με κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενη και την επικροτώ από καρδιάς, είναι αυτή της ΟΠΑΠ, που για μια ακόμη φορά φροντίζει να κάνει ευτυχισμένα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και να βάλει το λιθαράκι της στο οικοδόμημα της κοινωνικής προσφοράς.

Efxostolidia_600x400

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται το κοινωνικό πρόγραμμα "Ευχοστολίδια". Σε αυτή τη γιορτινή και παιχνιδιάρικη λέξη περικλύεται μια δράση που στόχο έχει πάνω από 3.000 παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος, η ΟΠΑΠ θα φροντίσει να υλοποιήσει έργα υποδομής τα οποία αφορούν κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμός υπηρεσιών, σε Σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με στόχο να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο στους μικρούς μας φίλους.

Print

Τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή. Οι ευχές αυτές έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζονται από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Ο καθένας από εμάς μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα με το να επιλέξει μία παιδική ζωγραφιά-ευχή και να την εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Όλοι κάνουμε μια εορταστική βόλτα αυτές τις ημέρες σε κάποιο από τα προαναφερθέντα εμπορικά κέντρα για να πάρουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας. Φέτος ας φροντίσουμε εκτός από τους οικείους μας, να λάβει δώρο κι ένας ακόμη λιλιπούτειος παραλήπτης που μπορεί να μας είναι άγνωστος αλλά παραμένει αγαπημένος. Όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως πρέπει να είναι χαρούμενα, ασφαλή και να μεγαλώνουν μέσα σε σωστές συνθήκες. Κι αυτό είναι προφανής ευθύνη όλων μας.

????

Στην επόμενη βόλτα σας, μην παραλείψετε να φροντίσετε λοιπόν και αυτές οι γιορτές θα γίνουν ακόμη πιο χαρούμενες. Με την παράδοση του δώρου, στην Χριστουγεννιάτικη Έκθεση της ΟΠΑΠ σε κάθε εμπορικό κέντρο, θα λάβετε ένα αναμνηστικό δώρο για να θυμάστε πάντα τη σημαντική αυτή προσφορά προς τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.