REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook #JennyJenny no9


Τζένη Μπαλατσινού

1 Φεβρουαρίου 2016

996466.jpg

Με αυτή τη εβδομάδα ο Ιανουάριος κλείνει τον κύκλο του και πλέον η διαδρομή του 2016 έχει ξεκινήσει δυναμικά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα γυρίσματα του Jenny Jenny! Η ομάδα έχει κάνει το απαιτούμενο comeback, γεμάτη έμπνευση και ιδέες κι αυτό είναι η κινητήριος δύναμή μας.

12424389_451929791659314_2108775610_n

#morning Η προσωπική μου κινητήριος δύναμη είναι το πρωινό ξύπνημα. Σας το έχω αναφέρει πολλές φορές αλλά η αλήθεια είναι ότι το πρωί λειτουργώ πολύ καλά. Και αυτή η θέα με γαληνεύει και φορτίζει τις μπαταρίες μου. Είναι η ώρα που όλα είναι ήρεμα ακόμα και έχει μία υπέροχη ησυχία που απολαμβάνω. Πολλές φορές, αυτή μου η συνήθεια γίνεται λόγος να με "μισήσουν" οι συνεργάτες μου, όταν τους ζητάω πολύ πρωινά rdv και η αντίδραση τους πάντα είναι με γουρλωμένα μάτια!

tea time

#teatime Η περασμένη εβδομάδα είχε κρύες μέρες και ειδικά το πρωί, που ο ήλιος δεν έχει ακόμα βγει, ένα ζεστό ρόφημα είναι απαραίτητο. Είμαι από τους φανατικούς herb_lovers και τρελαίνομαι να ανακαλύπτω νέους συνδυασμούς τσαγιού και άλλων βοτάνων. Μυρωδιές, μπαχάρια...Ένας ωραίος συνδυασμός που έκανα μόνη μου αυτές τις ημέρες είναι φλισκούνι, η γνωστή αγριομέντα που είναι ένα κι ένα για κρυολογήματα, τίλιο και αγριοτριαντάφυλλο. Με μια κουταλιά μέλι είναι το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας.

estee in

#skincare Η έλλειψη ύπνου είναι μία από τις πιο σημαντικές αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας καθώς και της θαμπής της όψης. Επομένως, το πρόσωπο απαιτεί από εμάς ιδιαίτερη φροντίδα και πολλές φορές μία πιο εντατική περιποίηση. Μία άμεση και αποτελεσματική λύση είναι το επαναστατικό serum της Estee Lauder, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. Πρόκειται για ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος με ορατά αποτελέσματα.

decor

#cozydecor Το σπίτι μας έχει τόσες όμορφες γωνιές, φωτεινές και άνετες για κους κους, φιλοσοφικές κουβέντες και συζητήσεις για τα μελλοντικά σχέδια.

jenny jenny_046

#nomakeup Η καλεσμένη του Σαββάτου, Μαρία Σολωμού έφερε αναστάτωση στην παρέα του Jenny Jenny και τα χαρακτηριστικά μαλλιά της έγιναν θέμα συζήτησης, αφού θα τα αποχωριστεί για καλό σκοπό. Φυσικά δεν μιλήσαμε μόνο για τρίχες, αφού η Μαρία έχει πολλά να πει, με αυθόρμητο και ειλικρινή τρόπο.

FullSizeRender

#garden Αυτός είναι ο κήπος του σπιτιού του Jenny Jenny που μπορεί τώρα να τον βλέπετε άδειο -επειδή κάνει ακόμα αρκετό κρύο- όταν όμως θα αρχίσει να ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία είμαι βέβαιη ότι η εικόνα αυτή θα είναι γεμάτη από όλη την παρέα.

LANES

#vitamin Για τις πολυάσχολες γυναίκες που έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για να περιποιηθούν τον εαυτό τους οι βιταμίνες της Lanes, BeautyAde είναι μία δυναμωτική ένεση για να διατηρηθούν όμορφες. Μία βιταμίνη μετά από κάθε γεύμα λοιπόν θα βοηθήσει τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα σας να είναι δυνατά και υγιή ακόμα κι όταν εσείς δεν είστε σε θέση να τα περιποιηθείτε όπως θα θέλατε.

jenny-jenny_047

#zen Φιλοσοφία ζωής κι μαθήματα αυτογνωσίας και αυτοσυγκράτησης από τον δάσκαλό μου Sensei Laido & Aikido, Πέτρο Μουλαγιάννη.

quote

#quote #sensai

jenny-jenny_048

#JennyJennyteam To γύρισμα τελείωσε με τον Θοδωρή Μαραντίνη και όλη την παρέα να διασκεδάζει με κιθάρα και μαντολίνο που είχε φέρει μαζί του.

marantinis

Μιλήσαμε για τα παιδικά του χρόνια, για την οικογενειακή ζωή και φυσικά μας είπε τι σχεδιάζει για το μέλλον.

IMG_5390

#music Σας αποχαιρετώ με ένα τραγούδι από την Janis Joplin που άκουγα στα διαλείμματα των γυρισμάτων και η μελωδία του τριγυρνάει συνέχεια στο μυαλό μου.