REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook #JennyJenny no13


Τζένη Μπαλατσινού

29 Φεβρουαρίου 2016

1391424.jpg

Κλασσικά ήμουν από τους πρώτους που έφτασαν στο σπίτι των γυρισμάτων. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά ίσως το παράκανα μιας και δεν είχαν αρχίσει ακόμα οι γνώριμες φωνές του team. Οπότε έκανα ένα ζεστό τσάι μιας και ήταν ακόμα νωρίς και πήρα λίγο το χρόνο μου στο γνώριμο σε όλους μας πια "τόπο του εγκλήματος".

52

#memories Την ώρα που τριγυρνούσα, έπεσα πάνω σε αυτή τη φωτογραφία. Εδώ είμαστε η παρέα του Jenny Jenny στα πρώτα γυρίσματα, τότε που ακόμα ήμασταν στα πρώτα στάδια γνωριμίας και εξοικείωσης, μα όλα έδειχνα ότι θα δέσουμε και θα δημιουργηθεί μία πολύ εκρηκτική χημεία μεταξύ μας όπως κι έγινε.

IMG_0427

#earlymorning Ο κήπος αυτή την ώρα είναι σκέτο ησυχαστήριο... Ότι πρέπει για να συγκεντρωθώ και να προετοιμαστώ για τη συνέχεια της ημέρας. Εκείνο το πρωί έβγαλα αρκετές φωτογραφίες γιατί ήταν και το φως τέτοιο που δημιουργούσε ωραία αίσθηση. Η μικρή μου κόρη, μάλιστα με πειράζει γι' αυτή μου τη συνήθεια, να φωτογραφίζω τη φύση συνεχώς.

12728457_1730961743806297_810852735_n

#nature Ιδού μία αμυγδαλιά ακόμη για να την επιβεβαιώσω!

lamer2

#beauty Αναζωογονήστε τα μάτια σας με ένα καταπληκτικό serum από τη La Mer. Το Lifting Eye Serum είναι εξειδικευμένο στο να επαναπροσδιορίσει την αρχιτεκτονική της περιοχής των ματιών. Με τις πρώτες εφαρμογές, το βλέμμα επανορθώνεται για φαίνεται πιο νεανικό και φρέσκο.

jenny jenny_056

#Panos Ο Μουζουράκης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση φιλοξενούμενου, αεικίνητος και υπερταλαντούχος. Μου αρέσει πολύ η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και το rebel style του είναι τρόπος ζωής χωρίς όμως να του λείπει η συνέπεια, η επίμονη δουλειά και η υπευθυνότητα στην πορεία του. Ο Πάνος αναστάτωσε το γύρισμα και δεν καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα. Χάρηκα πολύ που τα είπαμε και ακούσαμε το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι του...

hair

#hair Η άνοιξη είναι η εποχή που πολλές γυναίκες αναζητούν μία αλλαγή στα μαλλιά τους. Έτσι, αυτό τον καιρό ακούω συχνά σε πηγαδάκια γυναικών να αναρωτιούνται πιο θα είναι το επόμενο χρώμα τους. Αυτό που πάντα ωστόσο φροντίζω να λέω είναι ότι αν αποφασίσει κάποια να βάψει τα μαλλιά της, χρειάζεται να είναι διατεθειμένη και να τα περιποιείται κατάλληλα.

keratin

#DIYhaircolor Η Keratin Color της Schwarzkopf είναι μία βαφή μαλλιών που σου επιτρέπει να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μία super περιποίηση στα μαλλιά. Τα 3 εύκολα βήματα της εφαρμογής της -serum, βαφή, μάσκα περιποίησης- είναι αυτά που εξασφαλίζουν όχι μόνο ένα λαμπερό χρώμα αλλά φροντίζουν την τρίχα από την αρχή ως το τέλος της διαδικασίας.

jenny jenny_057

#music_guest O Kώστας Μακεδόνας είναι από τους καλλιτέχνες που αποτελούν σταθερή αξία στην ελληνική μουσική και η αλήθεια είναι πως κάνει σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος που χάρηκα διπλά αυτή μας τη συνάντηση. Μιλήσαμε για τα άμεσα καλλιτεχνικά του σχέδια και δεν θα μπορούσαμε να μην θυμηθούμε παλιές και αγαπημένες επιτυχίες του.

123

#herbs Πριν φύγουμε από το σπίτι των γυρισμάτων, φροντίζω να ποτίζω τα μυρωδικά του Γιώργου. Είναι από τα αγαπημένα του συστατικά για να μοσχομυρίσει το φαγητό που ετοιμάζει κάθε φορά. Βάλτε στην κουζίνα σας μικρά γλαστράκια και δώστε άλλη ενέργεια στο χώρο, βάλτε τα στα πιάτα σας, πειραματιστείτε και κάντε την κουζίνα σας μοσχομυρωδάτη.