REAL LIFE TODAY I LOVE

Τα πιο hot κοσμήματα του καλοκαιριού είναι εδώ


Τζένη Μπαλατσινού

13 Ιουνίου 2016

tropical-spirit-line.jpg

Ξεκινώντας το καλοκαίρι φέτος, άρχισα να σκέφτομαι ποιες θα ήταν οι ιδανικές διακοπές για τους μήνες που ακολουθούν. Που θα ήθελα να ταξιδέψω, μέρη που με έχουν γοητεύσει και θα ήθελα να ανακαλύψω κι όλα τα πιθανά κι απίθανα ιδανικά πλάνα που κάνει κάθε εργαζόμενη μητέρα μετά από έναν ομολογουμένως απαιτητικό χειμώνα.

Όλες οι προβολές που έκανα στο ιδεατό μέλλον, είχαν έναν κοινό παρονομαστή, κάτι τροπικό με άρωμα Αφρικανικής Σαβάνας... στους προορισμούς μου πλέον ψάχνω κάτι που να μυρίζει διαφορετικό, να έχει κάτι ιδιαίτερο και γνήσιο κι η ατμόσφαιρα της Μαύρης Ήπειρου με το σαφάρι, την άγρια φύση και το τροπικό κλίμα είναι από μόνα τους έμπνευση. Κι ενόσω εσύ κάνεις όνειρα, έρχεται κάτι σαν οιωνός και σε σκουντάει, σε επιβεβαιώνει, σου ψιθυρίζει στο αυτί "Είναι ένας κόσμος εκεί έξω & περιμένει..."

FF COLLECTION

Κι αυτό το σημάδι δεν ήταν άλλο από δύο ιδιαίτερα κομμάτια της νέας συλλογής Kk Collection της Folli Follie, Tropical Spirit Line. Ένα σετ statement σκουλαρίκια και το αντίστοιχο δαχτυλίδι με βασικό υλικό την ταρταρούγα εκπέμπουν τολμηρή ενέργεια και διάθεση για περιπέτεια. Παράλληλα συνδυάζουν με τρόπο μοναδικό την κομψότητα και την ανεμελιά, τη θέρμη και το καλοκαιρινό spirit.

IMG_6414

Αυτό που με κέρδισε είναι η ιδιαίτερη δυνατότητα που έχουν να συνδυάζονται με πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις, πρωινές και βραδινές. Τα ζεστά τους χρώματα και οι γήινες αποχρώσεις της σειράς καθώς και τα υλικά που έχουν επιλεχθεί, δεμένα με επιχρυσωμένο ασήμι, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν την Kk Collection της Folli Follie πραγματικά ασυναγώνιστη.

PicMonkey Collage

Φορώντας τα, ένιωσα ένα βήμα πιο κοντά στην άγρια φύση και αμέσως "κούμπωσαν" άψογα με το προσωπικό μου στιλ και αισθητική. Κλείνοντας, προχωράω στην ευχή, αυτό το καλοκαίρι να ανακαλύψουμε μέρη και πτυχές μας που μέχρι τώρα ήταν άγνωστα μα ασυναγώνιστα γοητευτικά.