REAL LIFE TODAY I LOVE

Πώς φοράω την τάση των stacked rings


Τζένη Μπαλατσινού

5 Οκτωβρίου 2016

edit-pandora-1.jpg

"Στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει να τυφλώνονται από ένα τρελό fashion item. Εσύ είσαι αυτή που πρέπει να λάμπεις". Αυτές οι λέξεις της Garance Dore αποτυπωμένες στη 43η σελίδα του βιβλίο της (αν ενδιαφέρεστε λέγεται "Love x Style x Life") με έκαναν για λίγο να πατήσω την παύση στο προσωπικό μου ρολόι μέσα σε μία κατά τα άλλα γρήγορη ημέρα. Έβαλα ένα νοητό καθρέφτη μπροστά μου και με μία δόση αυτοκριτικής ήθελα να δω αν θα χρειαζόμουν γυαλιά ηλίου με σκούρο φακό για να με δω ή βάδιζα πάνω στα χνάρια της διάσημης blogger, φωτογράφου, illustrator,αλλά πάνω απ' όλα style icon από την Κορσική. Τα ρούχα μας και τα αξεσουάρ, που επιλέγουμε να φοράμε, κρύβουν το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε στους άλλους και το οποίο αλλάζει καθώς είναι αλληλένδετο με τη φάση, την οποία βρισκόμαστε στη ζωή μας....Παρατήρησα τα δάχτυλά μου. Το αγαπημένο δαχτυλίδι. Θυμήθηκα την ιστορία του και αισθάνθηκα την ενέργειά του... Μα αυτό άλλωστε δεν είναι τα κοσμήματα; Μικροί θησαυροί αναμνήσεων.

Το ξέρω πώς η Coco Chanel ίσως να μη συμφωνούσε με αυτό που πρόκειται να πω, μιας και ήταν της άποψης "πριν φύγεις από το σπίτι, κοιτάξου στον καθρέφτη και βγάλε ένα πράγματα από πάνω σου", αλλά όταν μιλάμε για δαχτυλίδια θα κάνω skip τη συμβουλή του θηλυκού fashion θρύλου. Μου αρέσει να κάνω mix με χρυσό και ασήμι. Ένας τέτοιος συνδυασμός δίνει μία νέα δυναμική στην όλη εμφάνιση. Ο μόνος ίσως κανόνας που ακολουθώ είναι να υπάρχει μία ισορροπία στα δάχτυλα...κάτι σαν το Feng Shui της παλάμης..Ένας καλός κανόνας για να θυμόμαστε είναι το less is more.

Χαζεύω τη νέα συλλογή της Pandora. Λατρεύω την ποικιλία των κοσμημάτων τους. Τόσο σε υλικά όσο και σε σχέδια. Γεωμετρικά, ρετρό σχέδια και Art Deco στοιχεία, συνδυάζονται με μασίφ ασήμι , εκθαμβωτικές πέτρες και περίτεχνες, χειροποίητες λεπτομέρειες στη σειρά Vintage Allure”. Μοναδικές, διαχρονικές δημιουργίες που αποπνέουν μία νοσταλγία. Το ξέρω πως ίσως ακούγονται ονειρικά όλα αυτά. Αλλά αυτό το ονειρικό extra touch λειτουργεί ως έκφραση του βαθύτερου εαυτού μας, που αποκωδικοποιείται στο στυλ μας. Και μετά πάλι είναι η σειρά Shimmering Dropletsμε δαχτυλίδια που θυμίζουν φωτεινές σταγόνες νερού πάνω σε ανθισμένα πέταλα. Λαμπερή κυβική ζιρκόνια, πολύτιμα μέταλλα και σμάλτο σε παστέλ αποχρώσεις και, η σειρά δαχτυλιδιών “Birthstone droplets”, με εκθαμβωτικούς γενέθλιους λίθους σε έντονα χρώματα για κάθε μήνα του χρόνου.

Δεν είμαι μόνο εγώ που έχω το crush με τα πολλά δαχτυλίδια μαζί - μία τάση που θυμίζει και λίγο ανέμελο καλοκαίρι εδώ που τα λέμε. Και ναι είναι ωραίο να νιώθεις λίγο αυτό το bohemian αεράκι πάνω. Να έχεις αυτή τη flirty διάθεση. Να θέλεις να φοράς δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια (γιατί δεν φοβόμαστε το combination) και ένα φυσικό χωρίς άγχος χαμόγελο. Ας ανοίξουμε το κουτί της Pandora και ας λάμψουμε.

Αν θέλετε να νιώσετε και εσείς flirty με την τάση των πολλών δαχτυλιδιών, φροντίσαμε με την ομάδα της Pandora 3 τυχερές να αποκτήσουν το δαχτυλίδι του γενέθλιου μήνα τους, για να κάνουν την αρχή.   Φωτογραφίες: Ιφιγένεια Φιλοπούλου