REAL LIFE TODAY I LOVE

Μία ιδέα, που έγινε πράξη και το νέο ταλέντο στη μόδα μόλις βρέθηκε


Τζένη Μπαλατσινού

1 Αυγούστου 2017

saab-bfwss17-093.jpg

Πυρετώδεις προετοιμασίες, ανακοινώσεις, συμμετοχές, πολλή αγωνία – δημιουργική αγωνία - και μια μεγάλη περιέργεια να δούμε σχέδια νέων παιδιών που όνειρό τους είναι να διαγράψουν μια πορεία στο πιο δημιουργικό κομμάτι της μόδας, το σχέδιο. Η αγωνία για το πώς θα αγκαλιάζατε αυτή την ενέργεια υπήρχε, δεν κράτησε όμως παρά μέχρι να αρχίσουμε να λαμβάνουμε τις πρώτες συμμετοχές και να παρατηρούμε ότι υπάρχει όντως ενδιαφέρον για ένα τόσο λαμπερό αλλά ταυτόχρονα απαιτητικό χώρο όπως το Fashion Design.

Η κριτική μας επιτροπή η οποία αποτελείται από την ομάδα της Toi&moi, τον fashion editor Μιχάλη Πάντο, τη φωτογράφο Μάρα Δεσύπρη τους σχεδιαστές Deux Hommes και εμένα είχε καθοριστικό και ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο καθόλη τη διάρκεια του project, ώστε να μπορέσει στο τέλος να καταλήξει στη συμμετοχή που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον όλων μας. To team spirit σε όλο του το μεγαλείο.

Πραγματικά είναι τόσο όμορφο να δίνεις την ευκαιρία σε ένα νέο παιδί να δει το ονειρό του να υλοποιείται. Η χαρά μας ίσως και να είναι ισάξια της δικής της χαράς.

Για την Ευγενία Δημοπούλου το όνειρο τώρα ξεκινά, με την πρώτη επίσημη "πρεμιέρα" της να μην είναι πολύ μακριά - ένα μοναδικό fashion show με την υπογραφή του Jenny.gr, όπου όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά την exclusive collection που ήδη έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει σε συνεργασία με την Toi&moi και η οποία πρόκειται να πωληθεί σε σημεία του δικτύου του brand.

H Eυγενία σπούδασε Σχέδιο Μόδας στη σχολή ΑΚΤΟ και έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό της AKTO για την Olympic Airways και στο The 48 hour Fashion Project. Έχει πάρει το 1ο βραβείο στο Triump Inspiration Award το 2010 στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, ενώ έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως Yiorgos Eleftheriades και Angelos Bratis.

Αν και διανύουμε το βαθύ καλοκαίρι αυτή τη στιγμή, παρόλα αυτά αυτό το project αποτελεί ένα λόγο για να περιμένω το φθινόπωρο να έρθει (όσο φθινόπωρο μπορεί να κάνει στην ηλιόλουστη Ελλάδα).