REAL LIFE TODAY I LOVE

Tα φιλιά της ζωής μας


Τζένη Μπαλατσινού

21 Σεπτεμβρίου 2017

tzenibalatsinouhope.jpg

  Ένα φιλί στο στόμα δηλώνει αγάπη ενώ στο μάγουλο συμπάθεια. Στη μύτη τρυφερότητα και στον λαιμό πόθο.  Καυτό ή τρυφερό, ερωτικό ή φιλικό, το φιλί είναι ο τρόπος μας να πούμε χωρίς λέξεις ότι είμαστε ερωτευμένοι, ότι αγαπάμε, ότι συμπαθούμε, ότι λατρεύουμε, ότι φιλιώνουμε.

Αγχωνόμαστε για το πρώτο μας φιλί, το φιλί που θα σηματοδοτήσει την ενηλικίωσή μας αλλά και την πρώτη ερωτική μας σχέση. Θα δω αστεράκια, το κάνω καλά, σε ποιον θα σταματήσει η μπουκάλα; Και μετά για το επόμενο πρώτο μας φιλί: τι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού (βλ. you’ve got date), πού θα με φιλήσει πρώτη φορά (βλ. πού να δώσεις το πρώτο φιλί), πώς θα πάει η σχέση μας (βλ. Εσύ τι τύπος kisser είσαι;).

Επιδιώκουμε ένα φιλί μετά από κάθε τσακωμό,  ανατριχιάζουμε όταν βλέπουμε στο σινεμά παθιασμένα φιλιά που άφησαν ιστορία (βλ.  Best movie kisses) και αναπολούμε τα φιλιά του όταν ακούμε το Lips Like Sugar των Echo and the Bunnymen. 

Αφιερώσαμε αυτό, το τεύχος του ΗΟΡΕ  magazine the email edition, το οποίο θα βρείτε -όσες έχετε γραφτεί σε αυτό- στο inbox σας (αν δεν έχετε γραφτεί ακόμα πατήστε εδώ), στα χείλη μας, το μέσο για τα πιο γλυκά, παθιασμένα, ζουμερά, ξεσηκωτικά γλυκά φιλιά της ζωής μας. Enjoy!

(Και πολλά πολλά φιλιά!)

Το HOPE magazine the e-mail edition κυκλοφορεί κάθε 15 ημέρες με όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη μόδα, την ομορφιά, την αισθητική, το deco. Για να το βρείτε κι εσείς στο inbox σας, γραφτείτε εδώ.