REAL LIFE TODAY I LOVE

Μία αγάπη για μία ζωή


Τζένη Μπαλατσινού

21 Οκτωβρίου 2017

jenny-abc.jpg

Τα trends είναι σαν τις σχέσεις. Ερωτικές και φιλικές. Γεννιούνται κάθε στιγμή, μας παρασύρουν, μας βγάζουν από το μονοπάτι μας, μας βάζουν να χαράξουμε νέες πορείες. Ποιες όμως από όλες αυτές μας κάνουν να αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη που τις βιώσαμε. Ποιες άφησαν κάτι πίσω τους. Μας έκαναν καλύτερες; Και θα της μνημονεύουμε. 

Όλα αυτά ψάχνουμε να βρούμε στο νέο newsletter του HOPE Magazine the email edition, που διαβάζετε σήμερα. Μιλάμε για τα Νέα Κλασσικά. Αυτά που ήρθαν, έκαναν τον ντόρο τους, άφησαν όμως και το στίγμα τους (ή αν δεν το έχουν κάνει ακόμα, ρίχνουμε τη δική μας ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτά και πιστεύουμε πως θα το κάνουν). Ξεκινάμε από τις τάσεις που είδαμε στα catwalks και που έχουμε βάσιμες υποψίες πως θα γίνουν κλασσικές. Μιλάμε για τα μαγαζιά της πόλης που έχουν γράψει και θα συνεχίσουν να γράφουν τη δική τους ιστορία. Κάνουμε μια αναδρομή στις πιο ιστορικές οικογένειες του Hollywood. 

Kι όλα αυτά ενώ προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το Hautes Grecians, το πρώτο Ηaute Couture fashion event. 5 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές (Άγγελος Μπράτης, Atelier Λουκία, Vassilios Emmanuel Zoulias, Απόστολος Μητρόπουλος, Βρεττός Βρεττάκος) θα παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους Υψηλής Ραπτικής. Μαζί τους η Ευγενία Δημοπούλου, η νικήτρια του διαγωνισμού που κάναμε στο jenny.gr, θα παρουσιάσει την πρώτη pret-a-porter συλλογή της για την Toi&moi.  Θα το δείτε κι εσείς, σε ζωντανή αναμετάδοση την Τετάρτη 25/10 από τις 19.00 στο jenny.gr. 

Μέσα από αυτό το τεύχος του ΗΟΡΕ δεν θέλουμε τόσο να μιλήσουμε για την ιδέα του κλασσικού, όσο το να υμνήσουμε τη δημιουργικότητα στη ζωή λέγοντας ναι σε νέες ιδέες. Ιδέες που θα είναι εδώ, την επόμενη μέρα, που ο κόσμος θα συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του και τα πάντα θα τρέχουν με ταχύτητα φωτός και θα αλλάζουν πριν ακόμα προλάβουμε να τα αντιληφθούμε. 

Τα νεα κλασσικά είναι η παύση που χρειαζόμαστε. Σαν την αγάπη, που κρατάει για μια ζωή. 

Καλή ανάγνωση

xx

Τζένη