REAL LIFE TODAY I LOVE

Τι κρατάω από την βραδιά που πέρασε


2 Μαρτίου 2018

pan-661.JPG

Κάτι τέτοιο συνέβη και την Τετάρτη το βράδυ, που είδαμε το πρώτο μας #fashionmovieevent να παίρνει σάρκα και οστά. Στόχος μας πάντα είναι να δημιουργούμε ξεχωριστά projects που μπορούν να αναδείξουν την μόδα, την ομορφιά αλλά και την τέχνη γύρω από αυτά.

Στο πρώτο μας #fashionmovieevent είχαμε ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον ξεχωριστό σχεδιαστή παπουτσιών, Manolo Blahnik. Μέσα στον σχεδόν μισό αιώνα καριέρας του, ο Manolo Blahnik έχει καταφέρει όχι μόνο να δημιουργήσει μερικά από τα πιο ιστορικά παπούτσια, αλλά και να σχηματίσει μία ολόκληρη βιομηχανία. Όταν συνάντησε την Diana Vreeland και της έδειξε πρώτη φορά τα σχέδιά του, εκείνη του είπε: "Νεαρέ, φτιάξε πράγματα, φτιάξε αξεσουάρ, φτιάξε παπούτσια". Κι έτσι φτάσαμε εμείς το βράδυ της Τετάρτης να παρακολουθούμε τα χρόνια καριέρας που ακολούθησαν, σχεδόν αποσβολωμένοι από το απαράμιλλο ταλέντο αυτού του δημιουργού.

Αλλά το κλίμα που επικρατούσε εκείνο το βράδυ, δεν οφειλόταν μόνο στο εκπληκτικό ντοκιμαντέρ -ήταν ένα συνοθύλλευμα πραγμάτων. Λαμπερές δημιουργίες, headpieces και εντυπωσιακά χτενίσματα, make up looks που τράβηξαν τα βλέμματα, χαμόγελα, μουσική, φίλοι, συνεργάτες. Με λίγα λόγια, όλοι εσείς που βρεθήκατε κοντά μας για ένα πολύ, πολύ ξεχωριστό event.

Τίποτα, όμως, απ' όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά χωρίς τη βοήθεια της ομάδας μου και όλων των χορηγών που στήριξαν αυτή την ιδέα και πίστεψαν σε αυτήν. Όλοι μαζί καταφέραμε να ζωντανέψουμε ένα εγχείρημα που λίγους μήνες πριν ήταν απλά μία ιδέα για να ενώσουμε τη μόδα και την ομορφιά, τα δύο πράγματα που αγαπάμε περισσότερο στο Jenny.gr.

Χριστίνα, Μιχάλη, Ελένη, Κατερίνα, Στέλλα, Δήμητρα, Εύη, Αφροδίτη, Τίνα, Τζουλιάννα, Μαρία, Στεφανία, Ηλιάννα, Ειρηναίε, Χρύσα και σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν για την παραγωγή ένα μεγάλο ευχαριστώ που βοηθήσατε με την καρδιά σας να γίνει η ιδέα μας πραγματικότητα.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που προλόγισε την προβολή με τον δικό του μοναδικό τρόπο, σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και δώσατε έναν μοναδικό αέρα στο event μας, αλλά και στον Χάρη και στον Γιώργο Ντάβλα για την καθοριστική συμβολή τους.

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους χορηγούς μας που με την special προσέγγισή τους, απογείωσαν το όλο project!

[gallery-718282]

Moët & Chandon, Volvo, L'Oréal PROFESSIONEL, Urban Decay, essie, NAK SHOES, SEPTONA Daily Clean, TORE Event Furnishing, ANAMA DECO, Fresh Patisserie, Hit 88.9

Stay tuned...

xxx

Τζένη