REAL LIFE TODAY I LOVE

Το μυστικό μου για υπέροχα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι


Τζένη Μπαλατσινού

16 Ιουλίου 2018

_mg_9492-2_1.jpg

Και μερικές φορές, ακόμα κι αν έχουμε καταφέρει να χωρέσουμε μία ολόκληρη ντουλάπα μέσα σε μία βαλίτσα και το μισό μπάνιο μέσα σε ένα νεσεσέρ, την τελευταία στιγμή θα συνειδητοποιήσουμε πως δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε βασικά πράγματα για τον εαυτό μας -όπως να βάψουμε τα μαλλιά μας! Είμαι σίγουρη πως σας έχει συμβεί έστω μία φορά. Μπορεί να πηγαίνουμε διακοπές και να μας χαρακτηρίζει μία παραπάνω δόση ανεμελιάς όσον αφορά την εμφάνισή μας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να νιώθουμε ο καλύτερος εαυτός μας σε κάθε στιγμή.

Φέτος, βρήκα τη δική μου λύση σε αυτό και κατάφερα να αποφύγω να έχω συν μία έννοια λίγο πριν φύγω για διακοπές. Το Magic Retouch της L' oreal σε μορφή σπρέι έχει την ικανότητα να καλύψει εντελώς τις λευκές ρίζες που δεν έχω προλάβει να περιποιηθώ, οποιαδήποτε στιγμή. Είναι μικρό, βολικό για να χωράει και στην τσάντα μου και κυρίως φέρνει γρήγορα αποτελέσματα, αφού χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Ακόμα κι αν συνειδητοποιήσετε πως δεν έχετε προλάβει να βάψετε τα μαλλιά σας τη στιγμή που φτάσατε στον προορισμό σας, δηλαδή, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τον πλησιέστερο καθρέφτη και θα είστε έτοιμες σε χρόνο μηδέν.

Είναι μερικά μικρά πράγματα, όπως το Magic Retouch της L' oreal, που μπορούν πραγματικά να μας λύσουν τα χέρια, ειδικά αν η καθημερινότητά μας είναι ταχύρυθμη και πρέπει να προλάβουμε πολλές υποχρεώσεις σε μικρό χρονικό διάστημα -όπως τις ετοιμασίες για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Στον χρόνο που έχουμε για να γεμίσουμε μπαταρίες και να χαλαρώσουμε, άλλωστε, πρέπει να δείχνουμε και να νιώθουμε ωραία. Και τώρα έτοιμη για διακοπές!