REAL LIFE TODAY I LOVE

Life is epic! Το ίδιο κι εσύ!


Τζένη Μπαλατσινού

25 Φεβρουαρίου 2019

audi-8933.jpg

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις - δουλειά, οικογένεια, ραντεβού, μετακινήσεις. Κάθε μέρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις με απόλυτη συγκέντρωση, να είμαστε συνεπείς, παραγωγικοί και δημιουργικοί, ενώ μέσα σε όλα να βρίσκουμε τρόπους να φροντίζουμε την υγεία, τη σωματική και ψυχική μας κατάσταση, αλλά και τους κοντινούς μας ανθρώπους. Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο, σωστά;

Γι' αυτό είναι σημαντικό να βρίσκουμε τρόπους να εκφραζόμαστε. Μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας αυτής, να διευκολύνουμε τον εαυτό μας και να βρίσκουμε λύσεις που μας ταιριάζουν και μας εξυπηρετούν. Τι είναι αυτό που με εκφράζει; Αυτή είναι μία ερώτηση που κάνω συχνά στον εαυτό μου - είναι ο τρόπος μου για να μου δίνω λίγο χώρο μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, έτσι ώστε να ανακαλύπτω τι πραγματικά μου ταιριάζει, τι νιώθω πραγματικά αυθεντικό. Κάπως έτσι ήρθε στη ζωή μου το νέο Audi A1.

Η τεχνολογία είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μου - όπως για όλους μας, άλλωστε. Όταν η τεχνολογία συνδυάζεται με την αισθητική και την ακρίβεια, τότε το αποτέλεσμα για εμένα είναι τουλάχιστον ξεχωριστό. Το Audi A1 είναι ένα από τα πιο στυλάτα αυτοκίνητα: Minimal με retro πινελιές, σύγχρονο, εκλεπτυσμένο και με στοιχεία από το θρυλικό Audi quattro, αναβιώνοντας το sport design στη σύγχρονη εκδοχή του. Συνδυάζεται άμεσα με την αγάπη μου στα ταξίδια και τις εκδρομές, αφού προσφέρει την απόλυτη οδηγική απόλαυση, χωρίς να συμβιβάζεται σε λειτουργικότητα ή ποιότητα, ενώ είναι ο καλύτερος μου σύντροφος στις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη - και συγχρόνως, το Audi A1 παραμένει ένα από τα πιο κομψά αυτοκίνητα της αγοράς.

Συνδυάζει την ομορφιά και την αισθητική με τη τεχνολογία, δίνοντας την ευκαιρία εξατομίκευσης ανάλογα με τις ανάγκες μου: Περιλαμβάνει τεχνολογίες όπως το Audi Digital Cockpit στον βασικό εξοπλισμό, δηλαδή ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ευκρίνειας που παρέχει την απαιτούμενη ενημέρωση στον οδηγό (πληροφορίες, entertainment, διαμόρφωση οχήματος, κλπ), όπως και το Audi MMI radio plus με touch οθόνη και λειτουργικό αντίστοιχο των PC Tablet. Κι όποιος κι αν είναι ο προορισμός μου, η μουσική είναι το πρώτο πράγμα που φροντίζω να υπάρχει όσο βρίσκομαι στο αυτοκίνητό μου και χρειάζομαι ο ήχος να είναι καθαρός και ποιοτικός- πράγμα για το οποίο το νέο Audi A1 έχει ήδη φροντίσει, αφού περιλαμβάνει B&O Premium Sound System με 3D sound, με 11 ηχεία και συνολική απόδοση 560 Watt.

Ίσως το πιο σημαντικό απ' όλα τα παραπάνω για εμένα, είναι η ασφάλεια. Αν είστε οδηγός, θα γνωρίζετε πως η οδήγηση στην πόλη μπορεί να γίνει δύσκολη υπόθεση, αφού όλοι βιαζόμαστε να φτάσουμε στους προορισμούς μας όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται. Αυτό που με καθιστά ήσυχη με το Audi A1 είναι το γεγονός ότι ξέρω πως είμαι η απόλυτη κυρίαρχος του αυτοκινήτου μου, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Με τις λειτουργίες Audi Pre Sense, Lane Departure και Speed Limiter στον βασικό εξοπλισμό, έχω συνεχή αξιολόγηση της κίνησης των προπορευόμενων οχημάτων, υποβοήθηση τήρησης και αλλαγής λωρίδας και έλεγχο ορίων ταχύτητας. Έχω την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας.

Ένα από τα πιο στυλάτα αυτοκίνητα για το 2019, το Audi A1, είναι ένα όχημα που ταιριάζει στον χαρακτήρα και στις ανάγκες μου, ανά πάσα στιγμή. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζομαι στις καθημερινές μετακινήσεις μου και εκφράζει ιδανικά όλες μου τις επιθυμίες - είτε αυτές είναι να φτάσω γρήγορα και στο γραφείο και στα ραντεβού μου, είτε να απολαύσω ένα getaway το Σαββατοκύριακο με απόλυτη ασφάλεια και ηρεμία. Λειτουργικό και με attitude, στυλάτο και σύγχρονο, μου υπενθύμισε τι θα πραγματικά σημαίνει η αυθεντικότητα.