REAL LIFE TODAY I LOVE

Η γλυκιά απόλαυση της μέρας μου


Τζένη Μπαλατσινού

20 Μαΐου 2019

giotis_5656.jpg

Η καθημερινότητά μας είναι κάτι παραπάνω από γεμάτη και συγχρόνως, χρειάζεται να βρίσκουμε και λίγο χρόνο για τον εαυτό μας, για να γεμίζουμε ενέργεια και να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε περίσταση. Δεν είναι εύκολο. Γι' αυτό, είναι σημαντικό να προσέχουμε τη φυσική μας κατάσταση, τόσο με τη γυμναστική, όσο και με το τι καταναλώνουμε μέσα στη μέρα, για να βρίσκουμε ισορροπία. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να μην καταπιέζουμε τον εαυτό μας και να έχουμε συμμάχους που θα μας βοηθούν να νιώθουμε και να είμαστε ο καλύτερός μας εαυτός.

Εγώ έχω βρει έναν τέτοιο σύμμαχο, που όχι μόνο δεν με καταπιέζει, αλλά με ανταμείβει και με υποστηρίζει, έτσι ώστε να έχω μία απόλυτη ισορροπημένη διατροφή, χωρίς να στερούμαι απολύτως τίποτα. Με τα Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ έχω καταφέρει να απολαμβάνω αγαπημένα γλυκά, ροφήματα και snacks σχεδόν καθημερινά, διατηρώντας τον υγιεινό τρόπο ζωής που έχω επιλέξει. Από τα πιο αγαπημένα μου είναι η μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη και με ελάχιστες θερμίδες, την οποία έχω εντάξει στο πρωινό μου, ενώ στη τσάντα μου υπάρχει πάντα μία μπάρα δημητριακών Sweet & Balance ή μία μικρή σοκολάτα τις οποίες προτιμώ γιατί δεν έχουν ούτε ζάχαρη, ούτε γλουτένη.

Κι επειδή η καθημερινή ρουτίνα είναι αρκετά κουραστική, χρειάζεται να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας και να μην τον περιορίζουμε όσον αφορά τις γλυκές απολαύσεις. Άλλωστε, όλοι χρειαζόμαστε ένα γευστικό treat που και που! Τώρα τελευταία, έχω ανακαλύψει στις συνταγές τους ένα καταπλητικό milkshake, χωρίς ζάχαρη και μόνο με 133 θερμίδες, το οποίο έχει γίνει το αγαπημένο μου επιδόρπιο. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτογραφίες για να σας αποκαλυφθούν οι αγαπημένες μου συνταγές milkshake για βανίλια και σοκολάτα:

Milkshake βανίλιας

Milkshake σοκολάτας

Enjoy!