REAL LIFE TRUE STORIES

Δικαίωση για τη Valerie Bacot: Ελεύθερη μετά τη δολοφονία του βιαστή συζύγου της - Κατέρρευσε από συγκίνηση


The Jennettes

26 Ιουνίου 2021

Δικαίωση για τη Valerie Bacot: Ελεύθερη μετά τη δολοφονία του βιαστή συζύγου της - Κατέρρευσε από συγκίνηση
Η Valerie Bacot δικαζόταν από τις 13 Μαρτίου 2016. Είχε σκοτώσει τον άνδρα που τη βίαζε, την κακοποιούσε με κάθε τρόπο, την εξέδιδε. Ήταν ο πατριός της, που αργότερα έγινε σύζυγος και προαγωγός της. Καταδικάστηκε σε «συμβολική» ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, εκ των οποίων τα τρία με αναστολή.

Η Valerie Bacot δικαζόταν από τις 13 Μαρτίου 2016. Είχε σκοτώσει τον άνδρα που τη βίαζε, την κακοποιούσε με κάθε τρόπο, την εξέδιδε. Ήταν ο πατριός της, που αργότερα έγινε σύζυγος και προαγωγός της. Καταδικάστηκε σε «συμβολική» ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, εκ των οποίων τα τρία με αναστολή. Έχοντας, μάλιστα, παραμείνει προφυλακισμένη για έναν χρόνο, έφυγε ελεύθερη από το δικαστήριο.

Το Εφετείο του Σαόν-ε-Λουάρ, στην ανατολική Γαλλία, έδειξε περισσότερη επιείκεια στη γυναίκα απ’ όση ζητούσε ο εισαγγελέας, χαρακτηρίζοντάς την «θύμα» του τυραννικού  αυτού άνδρα, στα χέρια του οποίου υπέφερε για χρόνια.

Ο εισαγγελέας είχε προτείνει φυλάκιση πέντε ετών, τα τέσσερα εκ των οποίων με αναστολή. Μάλιστα, στο άκουσμα της εισαγγελικής πρότασης η Valerie Bacot κατέρρευσε από τη συγκίνηση μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Ο εισαγγελέας εκτίμησε ότι θα έπρεπε να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά χωρίς να οδηγηθεί εκ νέου η γυναίκα στη φυλακή, δεδομένου ότι τα τέσσερα παιδιά της «την έχουν ανάγκη».

 

πηγή φωτογραφίας: Instagram
 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr