REAL LIFE TRUE STORIES

Μία μαμά παρευρίσκεται σε γάμους LGBTQ+ ατόμων που τα έχουν απορρίψει οι γονείς τους


The Jennettes

2 Ιουλίου 2021

free mom hugs
Όλα ξεκίνησαν με μία μαμά και μία αγκαλιά. Η Sara Cunningham, ζει στην πόλη της Oklahoma και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά, τον 37χρονο Travis και τον 32χρονο Parker. Ο μεγάλος γιος της είναι γκέι και όταν αποφάσισε να το μοιραστεί μαζί της πριν από 11 χρόνια, όταν εκείνος ήταν μόλις 21, εκείνη τον απέρριψε εμμένοντας στα έντονα Χριστιανικά της πιστεύω. Μετά όμως από μεγάλη πνευματική αναζήτηση που έκανε, μετάνιωσε πολύ για την συμπεριφορά της και τον αποδέχτηκε πλήρως αγκαλιάζοντας τον όπως έπρεπε να είχε κάνει εξ αρχής.

Όλα ξεκίνησαν με μία μαμά και μία αγκαλιά. Η Sara Cunningham, ζει στην πόλη της Oklahoma και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά, τον 37χρονο Travis και τον 32χρονο Parker. Ο μεγάλος γιος της είναι γκέι και όταν αποφάσισε να το μοιραστεί μαζί της πριν από 11 χρόνια, όταν εκείνος ήταν μόλις 21, εκείνη τον απέρριψε εμμένοντας στα έντονα Χριστιανικά της πιστεύω. Μετά όμως από μεγάλη πνευματική αναζήτηση που έκανε, μετάνιωσε πολύ για την συμπεριφορά της και τον αποδέχτηκε πλήρως αγκαλιάζοντας τον όπως έπρεπε να είχε κάνει εξ αρχής.

Η εμπειρία της αυτή την οδήγησε να δημιουργήσει τον μη κερδοσκοπική οργανισμό «Free Mom Hugs» τον Ιούλιο του 2018, σε μία προσπάθεια κανένα άλλο παιδί να μην περάσει όλα όσα υπέβαλε η ίδια το δικό της. «Υπάρχει μια μαμά εκεί έξω σαν εμένα τότε που χρειάζεται μια μαμά σαν κι εμένα», είπε η κυρία Cunningham.

Αφού διάβασε ιστορίες για L.G.B.T.Q.  άτομα των οποίων οι οικογένειες αρνήθηκαν να παρευρεθούν στο γάμο τους, η κυρία Cunningham δημοσίευσε ένα βράδυ στο Facebook ότι θα ήταν μία ευτυχισμένη μαμά σε κάθε γάμο που την χρειαζόταν. Μέχρι το επόμενο πρωί, η ανάρτησή της είχε γίνει viral.

Κάτω από το πανό του Free Mom Hugs, η κυρία Cunningham, η οποία χειροτονήθηκε το 2016 από τον Neill Coffman, πάστορα της Expressions Church στην πόλη της Oklahoma, εκτελεί και παρακολουθεί γάμους LGBTQ+ ατόμων, γράφει βιβλία, μιλά σε διάφορες εκδηλώσεις, οργανώνει τοπικά εκκλησιαστικά συμβούλια για το Mom Hugs, και, ναι, δίνει πολλές αγκαλιές. Βέβαια, την περίοδο της πανδημίας, που οι αγκαλιές ήταν απαγορευμένες, προχώρησαν πέρα από αυτές με διάφορες δράσεις όπως η αποστολή πακέτων φροντίδας σε άτομα που χρειάζονται υποστήριξη. 

Τώρα εργάζεται με την ηθοποιό Jamie Lee Curtis σε μια ταινία για το κανάλι Lifetime που βασίζεται στο βιβλίο της Cunningham, «How We Sleep at Night: a Mother's Memoir», που κυκλοφόρησε το 2014 και του οποίου η Curtis αγόρασε τα δικαιώματα. Ενώ, ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ από τη σκηνοθέτη Daresha Kyi με τίτλο «Mama Bears» περιλαμβάνει επίσης το «Free Mom Hugs» και την κυρία Cunningham.

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου Instagram freemomhugs

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr