REAL LIFE TRUE STORIES

Οι αμαρτίες του Hugh Hefner: Πώς ξεγέλασε τις διασημότερες γυναίκες


Στεφανία Παπαδημητρίου

24 Ιουλίου 2021

Οι αμαρτίες του Hugh Hefner: Πώς ξεγέλασε τις διασημότερες γυναίκες

Όταν έφυγε από τη ζωή, βρισκόταν στην έπαυλή του – το συνώνυμο της φαντασίωσης που τόσο πάσχιζε να χτίσει. O Hugh Hefner τα είχε καταφέρει καλά. Έκανε την έντυπη επανάσταση, είχε ολόκληρο τον κόσμο στα πόδια του, ακόμη και ο τάφος του είναι δίπλα σ’ εκείνον της Marilyn Monroe

Πίσω στο 1953, πήρε την πορνογραφία στα χέρια του, τη μεταμφίεσε καλά, της έδωσε στιλ και την έδωσε στο κοινό στη μορφή περιοδικού. Την ονόμασε Playboy και έδινε στους αναγνώστες του ακριβώς αυτό που ζητούσαν, την κάθε στιγμή. 

Το Playboy ήταν ένα έντυπο από άνδρες για γυναίκες. Αντικειμενοποιούσε τις γυναίκες και κέρδιζε χρήματα, τις παρουσίαζε σαν ρόλους κι όχι ως ψυχές. Κι ο ιδρυτής του κατάφερε να ξεγελάσει τις διασημότερες γυναίκες.

Έχτισε την αυτοκρατορία του χάρη στη Marilyn, ταυτόχρονα χωρίς εκείνη. Δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή της για το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους – ο Hefner ήταν απλώς τυχερός. Οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί  μία τετραετία νωρίτερα, όταν εκείνη ήταν ακόμη άγνωστη και άνεργη, απελπισμένη για 50 δολάρια. Δημοσιεύθηκαν εν αγνοία της και δεν κέρδισε ούτε cent από τα αντίτυπα που πουλήθηκαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh M. Hefner (@hughhefner)

Μετά την Monroe, σειρά είχε η Kim Kardashian. Ντρεπόταν να ποζάρει με σέξι, διάφανα εσώρουχα για το διάσημο εξώφυλλο του 2007. Αισθανόταν άβολα, έφυγε από τη φωτογράφηση. Λίγο αργότερα, ο Hefner την κάλεσε σε πάρτι που διοργάνωσε στην έπαυλη του Playboy και, προκειμένου να την πείσει, της είπε πως «ακόμη κι η Marilyn το έκανε». Δεν είπε ψέματα. Το έκανε, χωρίς όμως να το ξέρει.

Ο Hugh Hefner δεν αγάπησε ποτέ τις γυναίκες.

Όταν, τη δεκαετία του ’60, κυκλοφόρησε το τραγούδι με τίτλο The Girl From Ipanema, το κορίτσι αυτό του έγινε εμμονή. Ήταν υπαρκτό πρόσωπο – μία 17χρονη από το Rio de Janeiro, που έγινε αργότερα Playmate. Φωτογραφήθηκε πολλές φορές για το περιοδικό, αρχικά μόνη κι αργότερα με την κόρη της, όταν η τελευταία ενηλικιώθηκε. Δύο γενιές πλήρους εκμετάλλευσης, εξαιτίας τριών ανδρών – του Hefner και των δύο στιχουργών που άντλησαν έμπνευση από το σώμα μίας έφηβης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh M. Hefner (@hughhefner)

Η Holly Manson, ένα από τα διάσημα «κουνελάκια» που ζούσαν στην πολυτελή έπαυλη, μίλησε μετά το θάνατό του για τη συμβίωση. «Ήταν χειριστικός, αυτός μας έβαζε τη μία απέναντι στην άλλη», είχε δηλώσει στο Us Weekly. «Κατάλαβα πως δε μου φέρονταν καλά». Ενθάρρυνε όλες εκείνες τις πανέμορφες γυναίκες να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις και να κάνουν χρήση ουσιών, τις υποχρέωνε να συμμετέχουν σε όργια – μπορούσαν να απέχουν από τις συνευρέσεις μόνο με εντολή γιατρού. Σε περίπτωση που δεν τηρούσαν τους όρους του συμβολαίου, θα διώχνονταν από το σπίτι.

«Η ζωή είναι μικρή για να ζεις το όνειρο κάποιου άλλου», είχε πει ο Hugh Hefner. Έτσι έπραξε κι ο ίδιος. Έζησε το δικό του όνειρο, καταστρέφοντας χιλιάδες άλλα.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr