REAL LIFE TRUE STORIES

Το μέλλον είναι εδώ: Η Denne Michele Norris γίνεται η πρώτη μαύρη trans αρχισυντάκτρια σε κορυφαίο site


The Jennettes

12 Αυγούστου 2021

Το μέλλον είναι εδώ: Η Denne Michele Norris γίνεται η πρώτη μαύρη trans αρχισυντάκτρια σε κορυφαίο site
Η συγγραφέας, παρουσιάστρια podcast και αρθρογράφος γίνεται η πρώτη μαύρη και ανοιχτά διεμφυλική αρχισυντάκτρια μεγάλου μέσου – του Electric Literature, συγκεκριμένα.

Ανατρεπτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Denne Michele Norris αφήνει το στίγμα της στα αμερικανικά media. Η συγγραφέας, παρουσιάστρια podcast και αρθρογράφος γίνεται η πρώτη μαύρη και ανοιχτά διεμφυλική αρχισυντάκτρια μεγάλου μέσου – του Electric Literature, συγκεκριμένα.

Μιλώντας στο Publishers Weekly, δήλωσε πως βρίσκεται στη θέση των ονείρων της, την «πρώτη επαγγελματική ευκαιρία να ηγηθώ». Πράγματι, το Electric Literature ήταν το μέρος που θέλησε να εργαστεί όταν τελείωσε τις σπουδές της, και το έκανε. Μπόρεσε, έτσι, να δημοσιεύσει ιδέες που κανένα άλλο μέσο δε θα μπορούσε να στηρίξει.

«Γεια, κόσμε! Λέγομαι Dienne Michele και είμαι αναγνώστρια, πρώην αθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ και μαύρη trans γυναίκα», έγραψε στο Twitter νωρίτερα στη χρονιά, όταν «βγήκε από την ντουλάπα».

«Χαίρομαι τόσο που σας γνωρίζω!»

Ως leader, πια, έχει στόχο να επαναπροσδιορίσει το Electric Literature και να το μετατρέψει σε «σπίτι συγγραφέων και ιστοριών που οδηγούν την πολιτιστική συζήτηση ένα βήμα μπροστά, χωρίς να αντιδρούν μόνο».

πηγή φωτογραφίας: Instagram
 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα 

jenny.gr