REAL LIFE TRUE STORIES

Angel numbers: Τι είναι, γιατί τους βλέπουμε παντού και τι σημαίνουν στη ζωή μας


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2021

Angel numbers: Τι είναι, γιατί τους βλέπουμε παντού και τι σημαίνουν στη ζωή μας
Έχετε παρατηρήσει ποτέ να ξυπνάτε απότομα στις 2:22 τα ξημερώματα, να αγοράζετε τον καφέ σας 2.22 ευρώ και να παρακολουθείτε μια ταινία που διαρκεί 2 ώρες και 22 λεπτά; Εάν έχετε δει να επαναλαμβάνεται ένα τέτοιο μοτίβο στη ζωή σας, δεν πρόκειται για σύμπτωση αλλά ίσως σημαίνει πολλά παραπάνω. 

Έχετε παρατηρήσει ποτέ να ξυπνάτε απότομα στις 2:22 τα ξημερώματα, να αγοράζετε τον καφέ σας 2.22 ευρώ και να παρακολουθείτε μια ταινία που διαρκεί 2 ώρες και 22 λεπτά;

Εάν έχετε δει να επαναλαμβάνεται ένα τέτοιο μοτίβο στη ζωή σας, δεν πρόκειται για σύμπτωση αλλά ίσως σημαίνει πολλά παραπάνω. 

Τα λεγόμενα Angel numbers είναι επαναλαμβανόμενες ακολουθίες αριθμών που έχουν πνευματικούς συμβολισμούς, σύμφωνα με την αριθμολογία. «Οι Άγγελοι μάς μεταφέρουν μηνύματα με συγχρονισμένο τρόπο, που σημαίνει ότι θα παρατηρήσουμε κάτι ξανά και ξανά, σε τέτοιο βαθμό και με τέτοια συχνότητα που παύει να αποτελεί απλή σύμπτωση», όπως επισημαίνει η πνευματική οδηγός, Megan Michaela Firester που είναι γνωστή ως Mystic Michaela. 

Τα angel numbers λειτουργούν με βάση την αρχή της νουμερολογίας, που σημαίνει ότι επικρατεί η αντίληψη πως κάθε νούμερο συνδέεται με μια συγκεκριμένη ενέργεια με έντονη «δόνηση» ή συχνότητα που περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο νόημα εκτός από την καθαρή αριθμητική του αξία. 

Όταν εμφανίζονται έντονα στη ζωή μας αυτά τα νούμερα, σίγουρα θέλουν κάτι να μας πουν. Ίσως θέλουν να μας δείξουν ότι πρέπει να συνεχίσουμε να διασχίζουμε το μονοπάτι, στο οποίο βρισκόματε τώρα. «Όταν παρατηρείτε ένα επαναλαμβανόμενο νούμερο στην καθημερινότητά σας, αυτό σημαίνει ότι ο φύλακας- άγγελός σας, είναι εκεί κοντά σας για να σας κάνει να "ακουστείτε". Βασικός σκοπός είναι να τραβήξουν την προσοχή σας ενώ τα νούμερα που στέλνουν, μεταφέρουν συγκεκριμένα μηνύματα».

Θέλουν να σας δείξουν ότι έχετε πάρει τη σωστή κατεύθυνση στη ζωή σας και λειτουργούν όπως «η σήμανση στον δρόμο». Η αριθμολόγος, Novalee Wilder, τονίζει πως «τα Angels numbers κάνουν τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη μαγεία που υπάρχει γύρω τους. Είναι μια ευχάριστη πρόσκληση που χτίζει εμπιστοσύνη και σε συνδέει στον απόλυτο βαθμό με την πνευματική σου φύση». 

Ενδεικτικά, σύμφωνα με τους αριθμολόγους, ο αριθμός 111 επαναλαμβάνει στην ουσία, «σκέψεις, οράματα, στόχους, όνειρα», όλα όσα σκέφτεστε τη στιγμή που τον βλέπετε μπροστά σας. Γι΄αυτό είναι σημαντικό όταν δείτε αυτόν τον αριθμό μπροστά σας, να έχετε βεβαιωθεί πως σκέφτεστε αυτό που θέλετε πραγματικά να σας συμβεί εκείνη την ώρα. 

Το 222 είναι μια καλή υπενθύμιση για να ζούμε το παρόν και τις στιγμές που μας δίνονται χωρίς να αναλωνόμαστε στη σύγκριση του εαυτού μας με τους υπόλοιπους. Γι' αυτό όταν εμφανίζεται μπροστά μας, πρέπει να είμαστε σίγουροι πως βρισκόμαστε στο σωστό σημείο. 

Το 333 είναι εκεί για να φέρει μεγαλύτερη ισορροπία στη ζωή μας. Μας ωθεί στον διαλογισμό και μας καλεί να λάβουμε άμεση δράση. Το 666 μάς καλεί να τσεκάρουμε την πραγματικότητα γύρω μας και τον τρόπο που έχουμε διαμορφώσει την καθημερινότητά μας. Είναι ένας καλός τρόπος να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να επανεξετάσουμε όλα όσα θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. 

Το 999 εμφανίζεται μπροστά μας για να μας δείξει ότι έχουμε φτάσει κοντά στους στόχους μας και μας βοηθάει να θέσουμε και κάποιους καινούριους, που θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των επιτεύξεων μας και ο δρόμος που ακολουθεί, μπορεί να είναι στρωμένος με σημαντικές επιτυχίες.

Δείτε ακόμη: