REAL LIFE TRUE STORIES

Ο Elon Musk έχει 7 αυστηρούς κανόνες για τις συντρόφους του (ίσως γι' αυτό είναι πάλι single)


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2021

Ο Elon Musk έχει 7 αυστηρούς κανόνες για τις συντρόφους του (ίσως γι' αυτό είναι πάλι single)
Έχει ένα μεγάλο γκρουπ θαυμαστών που παρακολουθούν και εμπνέονται από κάθε του κίνηση. Ωστόσο, κάτι που δεν γνωρίζουν για τον πλουσιότερο άνδρα στον κόσμο, είναι πως οι γυναίκες που θέλουν να βγουν μαζί του, πρέπει να πληρούν κάποιες πολύ συγκεκριμένες και αυστηρές προδιαγραφές. 

Από τη λίστα των δισεκατομμυριούχων, ο Elon Musk είναι από τους διασημότερους και πιο εκκεντρικούς σε όλο τον πλανήτη. 

Έχει ένα μεγάλο γκρουπ θαυμαστών που παρακολουθούν και εμπνέονται από κάθε του κίνηση. Ωστόσο, κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν για τον πλουσιότερο άνδρα στον κόσμο, είναι πως οι γυναίκες που θέλουν να βγουν μαζί του, πρέπει να πληρούν κάποιες πολύ συγκεκριμένες και αυστηρές προδιαγραφές. 

Πέρα λοιπόν από το γεγονός ότι είναι ο πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο, με περιουσία που ξεπερνά τα 310 δισεκατομμύρια δολάρια στην ηλικία των 50, αναφορικά με τα αισθηματικά του, έχει παντρευτεί τρεις φορές, πιο πρόσφατα με τη Grimes, με την οποία χώρισε πρόσφατα. 

Εάν λοιπόν κάποια γυναίκα θέλει να κατακτήσει την καρδιά του, πρέπει αυστηρά:

1. Να προσαρμόζεται στο πρόγραμμά του

Δεν προκαλεί εντύπωση που είναι πάντα απασχολημένος οπότε μια γυναίκα πρέπει πάντοτε να προσαρμόζεται στα δικά του ωράρια και ρυθμούς. Ο λόγος που η σχέση του με την Amber Heard δεν λειτούργησε ποτέ, ήταν ακριβώς αυτός, ότι δεν κατάφερε δηλαδή να ρυθμίζει την καθημερινότητά της με βάση το πρόγραμμά του. Ο ίδιος λόγος τον κράτησε μακριά και από τη Grimes αφού εκείνη περνούσε πολύ χρόνο στο LA ενώ εκείνος είναι προσκολημμένος μονίμως στην Tesla και την SpaceX στο Texas.

2. Να αποφεύγει συγκεκριμένες συζητήσεις

Ο Nevada Alexander Musk γεννήθηκε το 2002 από τον Elon και τη Wilson αλλά πέθανε δύο εβδομάδες μετά από ένα σπάνιο βρεφικό σύνδρομο, (SIDS). Μετά τον θάνατο του παιδιού τους, ο Elon έκανε ξεκάθαρο στην τότε γυναίκα του ότι δεν ήθελε να ξαναμιλήσουν γι' αυτό οπότε καλό είναι το νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή του, να είναι πολύ προσεκτικό με τις συζητήσεις που ανοίγει. 

3. Να θέλει μακροχρόνια σχέση 

Όπως έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις του, ο Musk βγαίνει ραντεβού μόνο για να κάνει σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις, ψάχνοντας το άλλο του μισό. «Δεν ψάχνω για one-night stand. Με ενδιαφέρει η σοβαρή σχέση, η συντροφικότητα, να βρω τον άνθρωπό μου», είχε πει κάποτε στο rollingstone.com.

4. Να κοιμάται πάντα μαζί του

Στην ίδια συνέντευξη το 2017, ο Elon Musk είχε παραδεχτεί ότι απεχθάνεται να κοιμάται μόνος του. «Με σκοτώνει το να πηγαίνω για ύπνο μόνος μου. Ξέρω πολύ καλά πώς είναι να πρέπει να κοιμηθείς σε ένα τεράστιο και άδειο σπίτι μόνος σου χωρίς να μοιράζεσαι με κανέναν το μαξιλάρι σου».

5. Να είναι καλή με τα παιδιά

Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος είναι πατέρας έξι παιδιών. Έχει αποκτήσει πέντε γιους, τους Griffin, Xavier, Kai, Saxon, και Damian Musk. με τη Wilson κι ένα ακόμη παιδί με τη Grimes, δίνοντάς του το αινιγματικό όνομα, X Æ A-Xii. Οπότε η γυναίκα που θα μπει στη ζωή του, πρέπει να έχει μεγάλη αγάπη και υπομονή με τα παιδιά. 

6. Να έχει ξανθά μαλλιά

Ο Elon Musk δείχνει να έχει προτίμηση στις ξανθιές. Η Wilson είχε πει κάποτε: «Όταν πρωτογνώρισα τον Musk, δεν ήμουν ξανθιά. Παρά τις ανταύγειες που έκανα, με πίεσε να γίνω πιο ξανθιά. Μου έλεγα να κάνω τα μαλλιά μου πλατινέ αλλά εγώ ήμουν σε άρνηση». Η Riley έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, η Heard είναι ούτως ή άλλως ξανθιά και η Grimes τα έκανε ξανθά μία φορά προτού αποφασίσει να υιοθετήσει διάφορα χρώματα επάνω της. 

7. Να αποδεχτεί ότι προτεραιότητα έχει η επαγγελματική του ζωή 

Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους που είναι στη ζωή του. «Η αγάπη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή κάποιου αλλά στη δική μου περίπτωση, καταστρέφει σίγουρα την καριέρα μου», είχε πει σε συνέντευξή του στο Cultured Magazine. Αυτή λοιπόν η αναγκαστική παραδοχή είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση για τη γυναίκα που θα βρεθεί κοντά του και τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο πλουσιότερας άνδρας του κόσμου είναι ξανά single!

Δείτε ακόμη: Οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο μας συστήνουν τις συζύγους τους 

TAGS