REAL LIFE TRUE STORIES

O Bill Gates δεν μπορεί χωρίς να πλένει πιάτα και εξηγεί το γιατί


JTeam

10 Δεκεμβρίου 2021

O Bill Gates δεν μπορεί χωρίς να πλένει πιάτα και εξηγεί το γιατί
Ο Bill Gates ακολουθεί μερικά απλά tricks που τον βοηθούν κάθε βράδυ να αδειάζει εντελώς το μυαλό του και να πηγαίνει για ύπνο ξέγνοιαστος. Αν υποφέρεις από αϋπνίες, τότε η ρουτίνα που ακολουθεί κάθε βράδυ ο μεγιστάνας, θα σου φανεί πολύ βοηθητική. Ακόμη και αν εκπλαγείς από όσα κάνει κάθε βράδυ πριν πέσει στο κρεβάτι του!

Έχεις δυσκολία στον ύπνο; Μάλλον και ο Bill Gates αλλά πλέον έχει βρει τον τρόπο να κοιμάται πια αμέσως κάθε βράδυ. Ο ιδρυτής της Microsoft έχει βραδινή ρουτίνα, η οποία αποτελείται από δύο απλές συνήθειες. Ο στόχος είναι να πηγαίνει με άδειο μυαλό στο μαξιλάρι του και όπως φαίνεται, τα καταφέρνει πολύ καλά!

Το να ξεκουράζεις το μυαλό σου στο τέλος της ημέρας είναι το ίδιο σημαντικό με το να ξεκουράζεις το σώμα σου για να είσαι παραγωγικός την επόμενη μέρα. Ο Bill Gates είναι λοιπόν ξεκάθαρος σχετικά με το πώς πετυχαίνει να κάνει έναν άκρως ποιοτικό ύπνο. Είναι εξαιρετικά απλό και αρκεί να κάνεις μια δοκιμή.

Πλένει τα πιάτα μετά το βραδινό

Ο Gates για να κοιμάται καλά κάθε βράδυ, πλένει τα πιάτα πριν ξαπλώσει και αυτό είναι φοβερά ευεργετικό για τον ίδιο. Το να τσεκάρεις πριν κοιμηθείς το κινητό σου, δεν βοηθάει καθόλου και σε αυτό συμφωνεί και ο μεγιστάνας της τεχνολογίας. Το πιο απλό trick λοιπόν αποφορτίζει τον ίδιο και εξαφανίζει το άγχος και τη φόρτιση όλης της ημέρας.

Διαβάζει κάτι αγαπημένο μία ώρα κάθε βράδυ

Το διάβασμα είναι μια εξαιρετική συνήθεια που έχει πολλά οφέλη. Όπως λέει ο ίδιος: «Διαβάζω σχεδόν κάθε βράδυ για μία ώρα. Είναι μέρος της ρουτίνας για να κοιμάσαι καλά το βράδυ και επίσης βοηθάει στην καλλιέργεια του πνεύματός σου». Εάν είσαι περίεργη να ακολουθήσεις τα μυστικά του Gates, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τις δύο παραπάνω τεχνικές!

Δείτε ακόμη: Ένας ψηφιακός καλλιτέχνης αναδημιουργεί διάσημους πίνακες ζωγραφικής στο σημερινό πλαίσιο της τεχνολογίας και των social media

TAGS