REAL LIFE TRUE STORIES

(Un)Happy Valentine's Day: 10 μηνύματα που έμειναν στο «Διαβάστηκε» και ίσως δεν τους άξιζε


Στεφανία Παπαδημητρίου

14 Φεβρουαρίου 2023

(Un)Happy Valentine's Day: 10 μηνύματα που έμειναν στο «Διαβάστηκε» και ίσως δεν τους άξιζε
Μερικές αποτυχημένες προσπάθειες φλερτ κι ερωτικής εξομολόγησης, επανασύνδεσης ή επιβεβαίωσης μετά από ραντεβού, οι οποίες δεν πήραν ποτέ απάντηση

Αν υπάρχει κάτι που μισώ σε αυτόν τον κόσμο, είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορεί από τραύμα, επειδή στο Γυμνάσιο το αγόρι που μου άρεσε είχε πάρει αρκούδι από τη Ρεζέρβα σε κάποια άλλη, μπορεί επειδή δεν ξέρω να κάνω ωραία δώρα – σε κάθε περίπτωση, είναι μία μέρα που απλώς περιμένω να περάσει.

Αυτό όμως δεν είναι ένα άρθρο για το πόσο δε μου αρέσει η γιορτή των ερωτευμένων, ούτε κατάθεση ψυχής. Σκέφτηκα πως, μέρα που 'ναι, είναι η ιδανική ευκαιρία να μαζευτούμε και να διαβάσουμε αποτυχημένες προσπάθειες φλερτ κι ερωτικής εξομολόγησης, επανασύνδεσης ή επιβεβαίωσης μετά από ραντεβού, οι οποίες δε πήραν ποτέ απάντηση.

Παρακάτω, λοιπόν, 10 άνθρωποι (όλοι τους φίλοι μου, μέχρι να τους θυμίσω αυτές τις εμπειρίες) μοιράζονται τα μηνύματα που τους άφησαν στο «Διαβάστηκε» ή, ακόμη χειρότερα, στο «Παραδόθηκε». Κάποια το άξιζαν, κάποια όχι τόσο, δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε.

«Έπρεπε να σε είχα φιλήσει σήμερα» - Διαβάστηκε.

«Θα είμαι για ποτό κοντά στο σπίτι σου το βράδυ. Ψ;» - Παραδόθηκε.

«Νομίζω είμαι ερωτευμένος» - Διαβάστηκε και unfollow.

«Ισχύει για σήμερα;» - Παραδόθηκε.

«Να ξανακοιμηθούμε μαζί κάποια στιγμή» - Διαβάστηκε και double tap.

«Δεν ξέρω σε τι φάση σε πετυχαίνω, αλλά έρχομαι Αθήνα και θέλω να σε δω, μου έλειψες» - Διαβάστηκε.

«ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΟΣΤΙΝΓΚ;» - Παραδόθηκε.

Jenny.Gr

«Στ' αλήθεια είσαι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους και με έχεις βοηθήσει να γίνω καλύτερη. Θέλεις να πάμε για έναν καφέ κάποια στιγμή;» - Διαβάστηκε.

«Τι ώρα να σε περιμένω;» - Διαβάστηκε.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι από χθες» - Διαβάστηκε.

Από τους παραπάνω δέκα ανθρώπους, οι τέσσερις έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Άφησαν πίσω τον πληγωμένο εγωισμό και σήμερα ζουν με γάτες, σκύλο και πάρα, πάρα πολλά φυτά. Οι τρεις, εντάξει, δεν έδωσαν και πολλή σημασία. Την επόμενη μέρα ήταν καλά. Κι οι τελευταίοι τρεις, το παλεύουν - περισσότερο απ' όλους, η φίλη που πρότεινε να ξανακοιμηθούν μαζί και της έκανε λάικ. Σκέτο λάικ, για τον Θεό.