REAL LIFE WANNA BE MARY POPPINS

Μαμά το υποσχέθηκες, φέτος τα Χριστούγεννα θα δούμε όλες τις νέες ταινίες!


Ελένη Κεχαγιά

18 Δεκεμβρίου 2017

screen-shot-2017-12-14-at-1-02-12-pm.png

Έτσι και εγώ, μέσα στη χρονιά σε διάφορες ερωτήσεις τύπου «Μαμά, να κάτσουμε σήμερα μέχρι αργά στην τηλεόραση όλοι μαζί;» «Όχι αγάπη μου τώρα, αύριο έχετε σχολείο. Τα Χριστούγεννα», «Μαμά, να πάρουμε αυτό το παιχνίδι;» «Όχι τώρα, τα Χριστούγεννα». «Μαμά, να πάμε στην Disneyland;» «Όχι τώρα βρε παιδιά, δεν μπορούμε. Τα Χριστούγεννα (του 2085 πιθανότατα)». Όπως καταλάβατε, έχω καταφέρει και έχω «φορτώσει» τα Χριστούγεννά μας, με πιο πολλές υποσχέσεις από ποτέ. Και τώρα πρέπει να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και να μην φανώ αναξιόπιστη.

(Εδώ που τα λέμε βέβαια και να ήθελα να φανώ αναξιόπιστη, δεν θα μπορούσα, αφού τα καμάρια μου όπως όλα τα παιδιά, τώρα που μεγαλώνουν έχουν πλήρη αντίληψη του τι παίζει γύρω τους). Έτσι χθες κιόλας το βράδυ μου ανακοίνωσαν πως πια ήρθαν οι γιορτές τελειώνουν τα σχολεία και αρχίζει το πρόγραμμα της υλοποίησης. Πρώτα από όλα με ενημέρωσαν πώς είναι πια ώρα να δούμε τις ταινίες που θέλανε. Ποιες είναι αυτές; The Lego Batman Movie

καιιιι Smurfs: The Lost Village - κοινώς Στρουμφάκια!

Για καλή μου τύχη, έχουν πρεμιέρα στη Nova, οπότε η 1η υπόσχεση, πείτε ότι πραγματοποιήθηκε ήδη. Και επειδή, εμείς στην οικογένεια το έχουμε παράδοση, όταν βλέπουμε μία ταινία, την ξαναβλέπουμε ξανά και ξανά και ξανά και ξανά το λιγότερο για καμία εβδομάδα, να ‘ναι καλά τo Nova On Demand & Nova GO, μαζί και με άλλες παιδικές ταινίες, που τις έχει διαθέσιμες για όλη την διάρκεια των γιορτών και με έσωσε.

Ώρα για την πραγματοποίηση των υπόλοιπων υποσχέσεων της χρονιάς. Καλό μας κουράγιο! To be continued…