REAL LIFE WHO

Η Πηνελόπη Πλάκα στο Kool


16 Ιανουαρίου 2013

«Κάποιον που θα µε τσαλακώσει» περιμένει η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα μιλώντας αποκλειστικά στο Kool. Μέχρι να βρεθεί αυτός ο άνδρας, η Πηνελόπη Πλάκα θα συνεχίσει να τσαλακώνει αρσενικούς πόθους…

Την συναντήσαμε σε µια σουίτα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία για τη συνέντευξη και τη φωτογράφησή της στο Kool. Οι φαντασιακοί συνειρµοί της συνάντησης µε µια τέτοια γυναίκα στη σουίτα ενός ξενοδοχείου είναι άµεσοι και χωρίς αµφιβολία ερεθιστικοί για κάθε άντρα. Ευτυχώς ή δυστυχώς, όπως το πάρει κανείς, η φαντασίωση διακόπτεται σχεδόν τη στιγµή της γέννησής της από το συνεργείο της φωτογράφησης.

Φοράει ένα µαύρο κολάν µε ένα ροζ t-shirt, καθισµένη µπροστά στον καθρέφτη. Άβαφη, σαν µια ενήλικη Λολίτα που γεννήθηκε σε ένα ονειρικό σταυροδρόµι της Μεσογείου µε τη Λατινική Αµερική, να σε καθηλώνει σαν εικόνα χωρίς να το προσπαθεί, χωρίς καν να το προκαλεί.

Στα 21 της χρόνια έχει αφήσει πολύ πίσω της την εικόνα του άχαρου κοριτσιού µε τα παραπανίσια κιλά και τα έντονα φρύδια, που πήγαινε σε ιδιωτικό δηµοτικό εκκλησιαστικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη και που κανένα αγόρι δεν της έριχνε µατιά. Αµήν.

«Ξαφνικά απέκτησα στήθος, αδυνάτισα, έβγαλα τα φρύδια µου. Όταν επέστρεψα στο σχολείο για τη Β’ Λυκείου οι συµµαθητές µου δεν µε αναγνώριζαν», εξομολογείται.

«Η εξωτερική εµφάνιση του κάθε ανθρώπου ταιριάζει σε συγκεκριµένους ρόλους. Θέλω πολύ να “τσαλακωθώ”. ∆εν θέλω να είµαι για πάντα η “χαριτωµένη”. Ονειρεύοµαι αυτούς τους ρόλους. ∆εν θέλω να ταυτιστώ αποκλειστικά µε ρόλους χαριτωµένους. Είµαι πολύ επιφυλακτική και φοβισµένη. Μπήκα σε ένα χώρο που δεν γνωρίζω ακόµη πώς να λειτουργήσω. Μπορεί να χάσω κάποια πράγµατα, αλλά προτιµώ να παίζω µε τους δικούς µου όρους και να είµαι καλύτερα µε τον εαυτό µου», λέει.

Ο καιρός είναι αναµφισβήτητα ένας από τους µεγάλους συµµάχους της, µε το πέρασµά του να την ευνοεί και να τη µεταµορφώνει ακόµα περισσότερο σε γυναίκα. Ακόµα και µπροστά στα µάτια µου, όση ώρα µιλάµε παρατηρώντας τη να ετοιµάζεται για τη φωτογράφηση. Μολονότι, κι εδώ υπάρχει ένα σοβαρό πρόβληµα όσον αφορά τις προσδοκίες της, δεν µπορώ να φανταστώ κανέναν άντρα που να επιθυµούσε να την τσαλακώσει στο φακό. Μήπως να απευθυνόταν σε γυναίκα σκηνοθέτη…

H Πηνελόπη Πλάκα φέτος εµφανίζεται στη σκηνή του θεάτρου Αµιράλ στην αισθηµατική κοµεντί του Χάρη Ρώµα «Είδα τον Χάρη µε τα µάτια µου».

Κατεβάστε ολόκληρη την έκδοση του KOOL

Πατήστε σε ένα από τα παρακάτω εικονίδια (το KOOL είναι συμβατό ΜΟΝΟ με iPad & Android Tablets).

  • Για iPad πατήστε:

  • Για Android Tablets πατήστε: