REAL LIFE WHO

Μια ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα, πως σας ακούγεται;


1 Οκτωβρίου 2013

wia_h

Μια ολόκληρη μέρα για να ψωνίσει, να ενημερωθεί, να περάσει δημιουργικό χρόνο με τις φίλες της και ταυτόχρονα να αφήσει τα παιδιά της να παίξουν σε έναν απόλυτα ασφαλή χώρο.

5 γυναίκες, 2 sites Jenny.gr και 4moms.gr γίνονται έμπνευση σε πολλές γυναίκες και δίνουν τη δυνατότητα σε εσάς να γίνετε έμπνευση για ακόμη περισσότερες γυναίκες.

wia1

Σήμερα, οι περισσότερες γυναίκες έχουν αποκτήσει και άλλους ρόλους στους οποίους καλούνται να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι μητέρες, σύζυγοι, γυναίκες, επαγγελματίες. Το Women in Action λοιπόν αναλαμβάνει να στηρίξει ένα από τους ρόλους αυτούς. Το ρόλο που σχετίζεται με την επιχειρηματικότητα. Η γυναικεία επιχειρηματικότητα ενισχύεται το χρονικό αυτό διάστημα επειδή οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο από την ανεργία. Αυτό συμβαίνει γιατί αυξάνονται οι ανάγκες όλο και περισσότερο. Οι γυναίκες καλούνται να συνεισφέρουν στο βασικό εισόδημα της οικογένειας τους και μάλιστα πολλές φορές είναι το κύριο εισόδημα. Έτσι λοιπόν, το Women in Action στηρίζει και τις ενθαρρύνει να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους. Ξεπερνώντας τους φόβους και τις ανασφάλειες που έχουν μπροστά στο νέο ξεκίνημα. Θάρρος και τόλμη είναι το βασικό μήνυμα.

Και επειδή μας αρέσει να κάνουμε πράξη τα πιστεύω μας, σε συνεργασία με 4 άλλες γυναίκες, μαμάδες, επαγγελματίες, συμβάλλουμε στην αύξηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, προσφέρουμε τη δυνατότητα σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των κατασκευών, τους κοσμήματος, της ένδυσης καθώς και γυναίκες που φτιάχνουν διακοσμητικά, γλυκά κ.ά. να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για εκείνες με σκοπό την πώληση.

save_date

Save The Date

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα), απο τις 11:00 έως τις 20:00 υποδεχόμαστε με Χριστουγεννιάτική διάθεση, όλες τις γυναίκες για να περάσουμε μια ημέρα ψωνίζοντας τα δώρα των γιορτών. Περνάμε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μας, ενημερωνόμαστε για πολλά θέματα που αφορούν την γυναίκα το σπίτι και την οικογένεια.

Είσαι δημιουργός ή αντιπροσωπεύεις προϊόντα και θέλεις να παρουσιάσεις τη δουλειά σου; Δραστηριοποιείσαι μέσω ίντερνετ, στο χώρο της μόδας, της τέχνης, του κοσμήματος, της κατασκευής, του φαγητού, της διακόσμησης ή κάτι άλλο;

Μπες στη σελίδα women-inaction.gr και δήλωσε συμμετοχή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.