REAL LIFE WHO

Η δημιουργός του brand Madame Shou Shou, Ελίνα Κορδάλη, στο Jenny.gr


18 Δεκεμβρίου 2013

Νεαρή, ταλαντούχα κι επιτυχημένη μας μιλάει για τη δική της "σουσουδένια'' ιστορία.

Η Ελίνα Κορδάλη ζώντας πάντα μέσα στη μόδα δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να κάνει κάτι διαφορετικό εκτός από αυτό. Το κάνει με πολύ αυθορμητισμό και αγάπη κι αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύει ότι η Μadame Shou Shou γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Απευθύνεται σε μία απλή κοπέλα, ρομαντική που θέλει να νιώθει όμορφα μέσα στα ρούχα της και γι αυτό έχει έρθει τόσο κοντά στα νέα κορίτσια δημιουργώντας την πιο μεγάλη παρέα σουσουράδων όπως αποδεικνύει και η δυνατή παρουσία του brand στα socia media. Η έμπνευση της Ελίνας προκύπτει από τα ταξίδια, τη φύση κι οτιδήποτε μπορεί να της δημιουργήσει όμορφες εικόνες. Μεγάλη προσδοκία για το μέλλον είναι είναι να επεκταθεί η Μadame Shou Shou στο εξωτερικό αποκτώντας πολλές σουσουράδες παγκοσμίως!

Πώς προέκυψε το όνομα του brand Μadame Shou Shou;

Από μικρή θυμάμαι τη γιαγιά μου να φωνάζει εμένα και τις φίλες μας σουσουράδες, έτσι όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσω για το όνομα του brand ήταν ότι πιο φυσικό μου ήρθε στο μυαλό!

Young and Successful! Πώς ξεκίνησαν όλα και κατάφερε να κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία το brand;

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου πάνω στο σχέδιο μόδας και ζώντας πάντα μέσα στη μόδα δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι διαφορετικό. Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, ενώ υπάρχει πολύς αυθορμητισμός πίσω από όλο αυτό. Φαντάζομαι αυτό είναι κι ο λόγος που πάει τόσο καλά.

Θεωρείς πως στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί νέοι Έλληνες σχεδιαστές που τους αξίζει να αναγνωριστεί το ταλέντο τους και να γνωρίσουν επιτυχία;

Ναι, θεωρώ ότι η Ελλάδα έχει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους και με θετική διάθεση αλλά και δουλειά να φτάσουν ψηλά!

Ποιο είναι το προφίλ της «Madame Shou Shou» και σε ποια κορίτσια απευθύνεται;

H Madame Shou Shou είναι μια απλή κοπέλα, αισιόδοξη και ρομαντική και απευθύνεται σε όλες όσες αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους.

Σε ποια εποχή θα ήθελε να ζει η Μadame Shou Shou;

Σε μια ρομαντική εποχή, όπως τα 30s.

Πώς προέκυψε η ιδέα του φιόγκου που αποτελεί σήμα-κατατεθέν του brand;

Ήταν κάτι που προέκυψε στην πορεία και τελικά το αγάπησα πάρα πολύ, κι όπως φαίνεται και όλο το κοινό της Madame Shou Shou!

Η πηγή έμπνευσης σου; Υπάρχουν κάποιοι άλλοι σχεδιαστές που να θαυμάζεις και να αποτελούν έμπνευση για σένα;

Πηγή έμπνευσης θα έλεγα ότι είναι τα ταξίδια, η φύση, οι στιγμές, μια ταινία, ένας πίνακας, ένα έργο, οτιδήποτε μπορεί να μου δημιουργήσει όμορφες εικόνες και να με επηρεάσει. Από άλλους σχεδιαστές, θαυμάζω πολύ τον Paul Smith και τη δική μας Λουκία.

Πώς θα χαρακτήριζες τα ρούχα σου και ποια είναι τα αγαπημένα σου υλικά;

Θα τα χαρακτήριζα ρομαντικά, θηλυκά και παιχνιδιάρικα. Μου αρέσουν πολύ τα μαλακά, βαμβακερά υφάσματα κι όσα έχουν μια ελαφριά, αέρινη αίσθηση.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου κομμάτια από την φετινή συλλογή;

Ένα μακρύ πουά φόρεμα. Το λατρεύω!

Έχουμε δει ορισμένα παιδικά κομμάτια και νυφικά από το brand Μadame Shou Shou. Σκέφτεσαι στο μέλλον να βγάλεις κάποιες ολοκληρωμένες συλλογές;

Ναι είναι σίγουρα στα σχέδια μου, μιας και είναι ένας τομέας που μου αρέσει πάρα πολύ και σου δίνει τη δυνατότητα να έρχεσαι πιο κοντά με την κάθε κοπέλα.

Η Μadame Shou Shou είναι από τα λίγα brands που έχουν τόσο δυνατή παρουσία στα social media. Θεωρείς ότι η έντονη διαδραστικότητα με το κοινό σου έχει συμβάλλει κατά ένα μέρος στην τεράστια επιτυχία;

Δίνουμε πολύ προσοχή στα social media, γιατί θεωρούμε ότι είναι ο πιο άμεσος τρόπος να πλησιάζεις το κοινό σου. Τα Madame Shou Shou γεννήθηκαν στα social media και συνεχίζουν να εξελίσσονται μέσα σε αυτά δημιουργώντας μια μεγάλη παρέα σουσουράδων! Θέλουμε να βλέπουν τη Madame Shou Shou σαν φίλη τους, σαν μια κοπέλα που θέλουν να ταυτιστούν κι αυτό είναι κάτι που θεωρούμε ότι το έχουμε πετύχει κι έχει συμβάλει σε όλη αυτή την επιτυχία.

Η Μadame Shou Shou έχει ‘’κάνει καριέρα’’ και στο εξωτερικό. Πώς προέκυψε αυτό;

Ήταν κάτι που προέκυψε στην πορεία. Μας προσέγγισαν αρχικά μέσα από το Facebook και τα Social Media και σιγά σιγά με πολλή δουλειά καταφέραμε να κάνουμε κάποιες επαφές και να στείλουμε τα ρούχα μας στο εξωτερικό.

Πώς θα ήθελες να δεις το brand Μadame Shou Shou στο μέλλον και τι να περιμένουμε; Ποιο όνειρο-στόχος της Ελίνας Κορδαλή είναι αυτό που θέλεις να εκπληρωθεί;

Τα μελλοντικά σχέδια είναι να ανοίξουμε τα φτερά μας να επεκταθούμε και στο εξωτερικό και να γίνουν πολλές σουσουράδες παγκοσμίως! Ταυτόχρονα, ελπίζω να συνεχίσω να σχεδιάζω με την ίδια χαρά, αισιοδοξία και ευχαρίστηση.

Οι Ελληνίδες είναι ‘’ψαγμένες’’ στιλιστικά και συνδυάζουν σωστά τα ρούχα τους; Ποιες συμβουλές θα τους έδινες;

Θα έλεγα να είναι ο εαυτός τους, να είναι χαμογελαστές και να νιώθουν όμορφα με ότι φοράνε, χωρίς να το παρακάνουν!

[gallery-284437] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.