REAL LIFE WHO

Ο χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο μας μιλά για τη ζωή του


16 Απριλίου 2014

Capture47.jpg

Ο πανέμορφος χορευτής που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μας στο χορό φυσικά, την υποκριτική και τελευταία στο τραγούδι με τη συμμετοχή του στο "JUST THE 2 OF US" φιλοξενήθηκε στο τεύχος Απριλίου του ΗΟPE. Μας μίλησε για τη ζωή του, πως βρέθηκε στην Ελλάδα, την καριέρα του και για πολλά ακόμη. Το καλύτερο όμως είναι πως χόρεψε αποκλειστικά για το HOPE.

"[...] 3 συναισθήματα την ώρα που χορεύεις;

Νιώθω να αιωρούμαι. Ξεχνιέμαι, σαν να χάνομαι στη μουσική. Γενικά, χορεύοντας ξυπνάνε αισθήσεις που βρίσκουν τον τρόπο αυτό να εκδηλωθούν. Νιώθω παρών και απών ταυτόχρονα. Τι κέρδισες απ΄τη Νέα Υόρκη; Εμπειρία σίγουρα. Είναι μια πόλη που φαντάζει τεράστια. Όταν πήγαινα αναρωτιόμουν ποιο θα συναντήσω και τι μεγάλα ταλέντα θα βρω εκεί. Στην Αμερική έψαχνα για τέρατα που θα επιβεβαίωναν το φόβο μου ότι δεν είμαι καλός, αλλά τελικά, δεν τα βρήκα. Έτσι, πήρα θάρρος και συνέχισα να χορεύω και να παίζω στο θέατρο. Πώς αποφάσισες να γυρίσεις; Τυχαία. Είχα έρθει για διακοπές του Πάσχα στη Νίσυρο. Όπως βούτηξα στη θάλασσα σαν να ξεκαθάρισαν όλα. Ένιωσα να βγαίνει από πάνω μου η βρωμιά της Νέας Υόρκης και αποφάσισα να μείνω στην Ελλάδα. Ήθελα να ασχοληθώ με το χορό και το θέατρο, και επειδή για μένα το θέατρο σημαίνει λόγος, έπρεπε να είμαι στη χώρα, στην οποία έζησα και μεγάλωσα. Δεν γύρισα ούτε να μαζέψω τα πράγματά μου, μου τα έστειλαν. Η Νέα Υόρκη είναι μια χώρα ψυχρή, απρόσωπη και επιφανειακή που σ’ έμενα δεν ταιριάζει.[...]" Πάρτε μια γεύση από το video που ακολουθεί και κατεβάστε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί για να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη.

Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone σας εντελώς δωρεάν PEG Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.