REAL LIFE WHO

Η Linda Rodin σε μία ενδιαφέρουσα «συζήτηση»!


10 Οκτωβρίου 2014

LindaRodin31.jpg

Σχετικά με την ηλικία, τη διατροφή, το προσωπικό στιλ και τους κανόνες περιποίησης της επιδερμίδας.

Η Linda Rodin είναι η ιέρεια της περιποίησης της επιδερμίδας καθώς, όπως φανερώνουν και τα προϊόντα  της δικής της σειράς Rodin Olio Lusso, δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για ένα νεανικό πρόσωπο. Είναι δύσκολο να περιγράψεις το fashion icon- Linda Rodin, η οποία μυήθηκε στον κόσμο της ομορφιάς με τα face oils της και έκανε πολλές γυναίκες να εθιστούν σε αυτά! Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει, φανταστείτε απλά το τέλειο ιταλικό λάδι που αντιπροσωπεύει  τη φρεσκάδα και την αίσθηση της φύσης στο δέρμα σας.

Το στιλ της μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει κλασσικό και συγχρόνως ιδιόμορφο πετυχαίνοντας έναν υπέροχο συνδυασμό. Ρίχνοντας μία ματιά στο διαμέρισμά της στο Chelsea, καταλαβαίνεις ότι κάθε γωνιά έχει κάτι διαφορετικό να σου δείξει όπως και η ιστορία της Rodin. Ξεκίνησε ως μοντέλο στα 60’s, αργότερα μετακινήθηκε στη Νέα Υόρκη στα 70’s όπου και άνοιξε τη δική της boutique,ένα από τα πρώτα concept stores.  Στη συνέχεια γίνεται fashion editor στο  Harper’s Bazaar και μετά δηλώνει ανεξάρτητη στιλίστρια που ντύνει τις Madonna, Gisele Bündchen, Adriana Lima και Halle Berry.

LindaRodin5

Στο διαμέρισμά της στο Chelsea.

Η Rodin δεν αποτελεί απλά ένα παράδειγμα ώριμης κομψότητας που μαρτυρά την παλιά ευαισθησία της Νέας Υόρκης, αλλά φανερώνει τη funny πλευρά μίας γλυκιάς ύπαρξης.

Ας μάθουμε όμως τα χρήσιμα μυστικά της!

Ποιο είναι το beauty trick κατά της γήρανσης;

Ο ύπνος και η υγιεινή διατροφή! Δεν μου αρέσει η άσκηση οπότε τα δύο παραπάνω είναι τα κλειδιά της αντιγήρανσης.

Τι περιλαμβάνει η διατροφή σας;

Κάθε μέρα τρώω τα ίδια.  Οργανικό μαρούλι που  αναμιγνύεται με οργανικό αβοκάντο και ένα οργανικό σφιχτό, βραστό αυγό. Επίσης, επιλέγω βιολογικό ψάρι ή σολομό. Δεν είμαι organic freak απλά όταν μπορώ να τα έχω, τα προτιμώ. Επίσης, προτιμάω  το ποιοτικό ιταλικό ελαιόλαδο, το χοντρό αλάτι και μερικές φορές τρώω ψωμί και τυρί. Και πάντα, πίνω δύο ποτήρια λευκό κρασί.

Όταν τρώτε έξω σε εστιατόρια, τι επιτρέπει η διατροφή σας να παραγγείλετε;

Μου αρέσει να πηγαίνω σε μέρη που θα φάω ό,τι δεν μπορώ να φτιάξω στο σπίτι. Έτσι, τρώω πολύ ιαπωνέζικο φαγητό και κυρίως σούσι, που δεν μπορώ να το φτιάξω, αν και έχω προσπαθήσει. Μου αρέσει πολύ, επίσης, να πηγαίνω στο Il Buco Alimentari.  Δεν θα πάω σε κάποιο εστιατόριο για να παραγγείλω στήθος κοτόπουλου. Θα προτιμούσα  μπρόκολο ή λάχανο, μια μεγάλη σαλάτα δηλαδή, και μερικά ορεκτικά, τα οποία θ’ άφηνα πάντα στην άκρη για τη σαλάτα…

Πώς αποφάσισες να κάνεις το δικό σου beauty brand; Λοιπόν, αυτή η ιστορία που θα σου πω είναι  πολύ βαρετή αλλά έχει ως εξής. Δούλευα χρόνια στο χώρο της μόδας και δεν είχα βρει ποτέ κάποιο προϊόν που να το αγαπήσω. Έτσι αποφάσισα να το δημιουργήσω μόνη μου. Πήρα λοιπόν όλα τα έλαια που λάτρευα, τα έβαλα μαζί, τα ανακάτεψα σε ένα φλιτζάνι και ορίστε το αποτέλεσμα.

RR

Εκτός από τη δική σας  σειρά περιποίησης προσώπου, ποια είναι τα προϊόντα περιποίησης που δεν αποχωρίζεστε ποτέ;

Shimmer λάμψεις της Clairol για τα γκρίζα μαλλιά μου. Τα κάνει πραγματικά λαμπερά, σαν να έχουν απόχρωση ασημί! Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόλαυση μου που δεν ανήκει στη σειρά μου. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικά μου προϊόντα. Χρησιμοποιώ πάντα Aquaphor. Δεν βάφομαι, κι έτσι μπορώ να χρησιμοποιήσω NARS και το Make Up Forever κραγιόν. Χρησιμοποιώ Maybelline μάσκαρα από τότε που ήμουν 14- την ίδια hot ροζ και πράσινη συσκευασία. Δεν φοράω foundation και οτιδήποτε έχει να κάνει με μακιγιάζ ματιών.

Ποια είναι η βραδινή περιποίηση του προσώπου σας;

Καθαρίζω το πρόσωπό με την πούδρα καθαρισμού από τη δική μου σειρά. Προσθέτω ζεστό νερό και το νιώθω πραγματικά καθαρό στο τέλος της ημέρας. Να σου τονίσω πως δεν είναι makeup remover. Όταν δε φοράω μάσκαρα την αφαιρώ με ένα πανί καθαρισμού και ζεστό νερό. Σκουπίζω σχολαστικά το πρόσωπό μου κι όταν είναι τελείως στεγνό, προσθέτω το face oil μου. Αυτή είναι βραδινή ρουτίνα μου! Τόσο απλή!

Πώς ξεκινάτε πάντα την ημέρα σας;

Με καπουτσίνο και μία βόλτα με το σκύλο μου. Πηγαίνουμε  ως τη γωνία όπου υπάρχει ένα χαριτωμένο μαγαζί με κρέπες το οποίο ανήκει σε ένα αξιαγάπητο νεαρό από τη Ρωσία. Δεν τρώω ποτέ κρέπα απλά χαζεύω όσους δοκιμάζουν αυτά τα πεντανόστιμα εδέσματα  κι απολαμβάνω τον καπουτσίνο μου –που είναι Illy κι είναι απλά ο καλύτερος-. Μετά πάλι συνεχίζω τη βόλτα με το σκύλο μου!

LindaRodin8 (1)

Πόσο άλλαζε το προσωπικό σας στιλ, όσο μεγαλώνατε;

Θα σου φανεί αστείο αλλά νομίζω ότι λίγο-πολύ είναι το ίδιο. Εγώ ήμουν πάντα κορίτσι των jeans και συγκεκριμένα αγαπώ τα στενά παντελόνια. Θα κρατήσω μία ακριβή τσάντα αλλά ποτέ δεν θα ξοδέψω πολλά χρήματα για ρούχα, αν και τα λατρεύω. Επίσης, πλέον δεν φοράω πολλά vintage ρούχα. Όταν ήμουν νεότερη τα φόραγα, τώρα όχι. Προτιμώ να τα κρεμάσω στην πόρτα!

Τι ορίζετε ως προσωπικό στιλ;

Πιστεύω πως ο καθένας θα πρέπει να έχει συναίσθηση του εαυτού του. Ακόμη κι αν κάτι είναι υπέροχο, αν δεν δείχνει ωραίο πάνω μου, δεν το αγοράζω. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Έτσι πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να έχεις ρεαλιστική φιγούρα της εμφάνισης σου και να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Που λατρεύετε να ταξιδεύετε; Και τι είναι αυτό που δεν αποχωρίζεστε ποτέ; Ταξιδεύω στη Γαλλία που ζει η καλύτερη μου φίλη, αν και πραγματικά πλέον δεν μου αρέσει να ταξιδεύω.  Κάποτε γύριζα ολόκληρο τον κόσμο. Ο βασικός λόγος ήταν επειδή μάζευα κοχύλια, οπότε ήθελα να πάω οπουδήποτε μπορούσα να τα συλλέξω. Δεν αποχωρίζομαι ποτέ το face oil μου και τις ωτοασπίδες μου.

LindaRodin4

Τι θα χαρίζατε στον οικοδεσπότη ενός dinner party;

Το κερί μου.

Εάν επρόκειτο να φιλοξενήσετε σε ένα δείπνο πέντε άτομα, εν ζωή ή όχι, ποια θα ήταν αυτά και τι θα φορούσατε;

Η μητέρα μου κι ο πατέρας (που απεβίωσαν), η αδελφή μου, εγώ, και ίσως ο Μότσαρτ. Νομίζω ότι θα επέλεγα κάποια αιθέρια ρούχα που δεν θα φόραγα στο δρόμο. Κάτι που θα ήθελα να αισθάνομαι άνετα στο σπίτι μου αλλά δεν θα φορούσα έξω.

[gallery-389903]

Πηγή: Style.com