REAL LIFE WHO

Τί έκανε ο πιο τρυφερός σύντροφος του 2014;


24 Δεκεμβρίου 2014

Και ο σύντροφος της χρονιάς είναι...

H συνταγή ήταν απλή αλλά σκλαβώνει και προκαλεί δάκρυα συγκίνησης. Ο χρήστης του reddit με όνομα TheOnlyOne87 πήρε ένα μεγάλο βάζο και φύλλα χαρτιών σε τρία διαφορετικά χρώματα. Αποφάσισε πως στο τέλος του χρόνου η αγαπημένη του θα λάβει το πιο εντυπωσιακό και ερωτικό δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει.

lifebuzz-9c0564cc069b779c05b5850de2f4fcab-limit_2000

Πολλές φορές όλες οι γυναίκες δεν περιμένουμε ένα love note από το έτερον ήμισυ; Δεν θα θέλαμε να είναι πιο τρυφερός και εκφραστικός και να μας δίνει τη γραπτή του διαπίστευση, ώστε μετά γεμάτες συναίσθημα να κρυφοκοιτάμε στο πορτοφόλι μας το σημείωμά του; Ο σύντροφος της χρονιάς δεν το έκανε μια στο τόσο μα, κάθε μέρα από τις 365 του χρόνου, έγραφε ένα σημείωμα αγάπης στη γυναίκα της ζωής του.

love-notes-365-day-jar-gift-5 love-notes-365-day-jar-gift-2

Στα κίτρινα χαρτιά κατέγραφε αναμνήσεις και στιγμές που ζούσανε κάποιες μέρες του χρόνου, στα πράσινα φύλλα έγραφε αποφθέγματα και στίχους από αγαπημένα τους τραγούδια, ενώ τα ροζ τα χρησιμοποιούσε για να της εκφράσει λόγους για τους οποίους την αγαπάει και είναι κοντά της. Έτσι γέμισε ένα βάζο με αυτά τα τρυφερά γράμματα και τώρα με μπόλικα χαρμάντηλα, θα κάτσει να τα ανοίξει ένα προς ένα.