REAL LIFE WHO

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μας εξηγεί τι είναι αγάπη με λεπτομέρειες


6 Φεβρουαρίου 2015

Σε μια κουβέντα με τον frontman των Onirama στο HOPE Mag, το «όνειρο» -όχι άδικα- πρωταγωνιστεί. Μιλάει για τα όνειρα που υλοποίησε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς κι αυτά που μένουν να εκπληρώσει, για όσα ονειρεύεται ως μπαμπάς για τα δύο παιδιά του, αλλά και για την πιο ονειρεμένη στιγμή στη σχέση του με τη σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.

«Τι είναι αγάπη» λέει το τελευταίο σας τραγούδι. Για σένα, τι είναι αγάπη; Με ποια εικόνα συνδυάζεται στο μυαλό σου;

Η αγάπη για μένα είναι ένα πράγμα πλέον... η οικογένειά μου! Τα παιδιά μου μου έμαθαν με τον πιο καλό και έντονο τρόπο τι είναι η αγάπη, πώς δείχνουμε την αγάπη, πώς εισπράττουμε την αγάπη και πως η αγάπη είναι ό,τι χρειαζόμαστε περισσότερο. Η γυναίκα μου μου έμαθε πως η πραγματική αγάπη κρατάει για πάντα… ό,τι κι αν συμβεί!

Οι Onirama είναι από τα λίγα συγκροτήματα που συνεχίζουν σταθερά την πορεία τους στην ελληνική δισκογραφία και σκηνή. Υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκατε; Που σκεφτήκατε τη διάλυση της μπάντας;

Είναι αναπόφευκτο μετά από 15 χρόνια καλλιτεχνικής και ανθρώπινης συνύπαρξης με έξι ανθρώπους να φτάσεις σε στιγμές έντασης και συγκρούσεις. Ευτυχώς, η φιλία μας και οι χαρακτήρες μας είναι τέτοιοι που κάθε δυσκολία τη μετέτρεψαν σε μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά και να δούμε πέρα από τον εαυτό μας. Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως το κενό δεν είναι αυτό που σε χωρίζει από τον άλλο, αλλά αυτό που σε ενώνει μαζί του.

_MG_0575 (3)

Με τη Σίσσυ είστε δύο γονείς που βρίσκονται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Πώς το εξηγείτε στα παιδιά σας, ώστε να καταλάβουν την έκθεση και τι ακριβώς κάνετε στη δουλειά σας;

Προσπαθούμε να «γειώσουμε» αρκετά τη διαδικασία, ώστε να αγγίξει τη φυσιολογικότητα μίας οποιασδήποτε άλλης δουλειάς. Τους εξηγούμε τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς μας, με σημαντικότερο όλων βέβαια να μην τα εμπλέξουμε σε όλο αυτό ώστε να γίνει και «δική τους δουλειά».

Ποια είναι η καλύτερη Πρωτοχρονιά που θυμάσαι;

Όταν η Σίσσυ είπε... «δέχομαι»!

Ποιο τραγούδι σου θα αφιέρωνες στη σύζυγό σου, Σίσσυ Χρηστίδου, και γιατί;

Θα της αφιέρωνα το «Όνειρο», που λέει: και ποιο όνειρο να φτάσει εκεί που φτάσαμε εμείς, και πόσο αξίζει κάτι αν δεν το μοιραστείς.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο HOPE Mag

Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animations ενώ θα διαβάζετε το αγαπημένο σας θέμα και μοιραστείτε το με τα πιο δημοφιλή social media.

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321 Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine Instagram: http://instagram.com/jennygr Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone εντελώς δωρεάν APP_HOPE fbinsta